Harc az eredetiségért

A Harc az eredetiségért program lényege az elnyomóban lévő egyedi történetek védelmére szolgál. A rengeteg fanfiction, melyek bevallhatjuk manapság a legolvasottabb blogok, a mennyiségük miatt teljesen elvonják az egyedi történetírókról  a figyelmet. 
Ilyenkor jön el az idő, hogy magunkba gondolunk, hogy mikor is olvastunk utoljára egy normális, egyedi és nem sablon sztorit. Itt is van kivétel, mint mindenhol, de ha tippelnem kéne a blogon szörfözők 90%-a igen régen talált ilyen történetet, a rengeteg fanfiction miatt. 
A fanfictionokra rátérve... a legtöbb fanfiction a kezdő bloggerek első munkái közé tartozik, hiszen mi más lehetne alkalmas arra, hogy fejlődjünk, ha nem egy fanfiction? Eme mondat a magyarázat a rengeteg kezdő fanfiction történetre. 
Hogy miért jó ha eredeti a blogod?

Nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal, hogy harcolni kell azért, hogy a sok semmire nem jó fanfiction helyett a színvonalas, egyedi történeteket jobb olvasni. Szárnyaljon a képzeleted, ne állj meg egy bandánál, színésznél! Bármi megtörténhet egy történetben!Lovagolhatsz bálnán, üvöltözhetsz szellemmel, növeszthetsz szárnyakat, ehetsz pattogatott kukoricát a kanapén, ami a saját kastélyodban van! Ne mondd, hogy egy zenekar/ énekes életét jobban szeretnéd leírni, mint a saját képzeleted ,papírra' vetni. 
Hidd el mindenki melletted van, ne félj a saját egyedi történeted leírni. 
Csatlakozz te is a Harc Az Eredetiségért programhoz és tedd ki eme táblát blogodra! Ha további információt szeretnél itt megtalálod: A book & a mug of tea


(Az igényes fanfictionokra nem vonatkoznak a leírtak!)

Project elindítója: A book & a mug of tea

1 megjegyzés:

  1. Szia! Szerintem teljesen igazad van! A fanfictionok, mára már teljesen elnyomták a különlegesebb történeteket... Fanfictionból kismillió, tonnaszámra található, a különlegesebb, misztikus, fantasy blogok pedig nem kapnak olyan nagy előteret, mint fanfictionok.

    VálaszTörlés