2016. január 3., vasárnap

Új év, új én?

Hai!
Hihetetlen, hogy tavaly írtam az oldalra utoljára.haha
            Ebben a kis posztban egyszerűen csak egy kis életjelet szeretnék adni magamról -- meg a háttérben épp bujdosó Naomiról -- illetve egy kis beszámolót a szünetről. 
Egyrészt, mielőtt azt gondolnátok, hogy teljesen eltűntűnk a föld felszínéről, és szinte ráse hederítettünk a blogra -- higgyjétek el, hogy tévedtek. Attól függetlenül, hogy semmi aktivitásunkat nem láthattátok, mi a háttérben igenis dolgozgattunk dolgokon. Az utóbbi két hónapban feledésbe merült a design készítése számomra, hisz oly' régen szántam időt egy-egy kinézet megszerkesztésébe, hogy lassan már elfelejtettem, hogyan is kell. Ennek okaként e héten többször is leültem a gép elé, elhatároztam, hogy megpróbálok visszarászkódni a régi énembe, a Barry-s szerkesztős énembe, próbálni behozni a lemaradásokat. Leginkább Naomi profil és az én Youtube csatornám tervezésébe szorgoskodtam, melyet ti is láthattok immáron. A legtöbb időt, amit a gép előtt töltöttem valójában a Sonyban való szerkesztésre szántam. Az utóbbi időben eléggé próbáltam aktívkodni az elhanyagolt csatornámon, és lehet, hogy még ez nem látható, de vagy hat darab videóba kezdtem bele - amit valjuk be, fene tudja mikor fejezek be -, illetve ezek közül van három sablonom is egy versenyre, amit februárig bekéne fejeznem. (Sajnos az előző versenyből, melyet megis osztottam veletek -kiestem.) Illetve most elméletileg részt fogok venni egy collab videóba is, ahol több vidderrel is közöset alkotunk, szóval azt is bekell majd fejeznem, ahogy többi mást is. 
           Persze gondolom arra is gondoltatok, hogy az elmúlt két hétben miért is nem toltam fel a fenekecskémet, és írtam nektek vagy hoztam e nektek valamit is. Ez azért volt, mert egyrészt nem tudtam mire lenne szükségetek, másrészről pedig úgy éreztem magamat a két ünnep között is, mint valami szakácsnő; robogtam a konyhában ezerrel, hogy segíthessek a főzésben sütésben, takarítottam stb. Ez idő alatt örültem, ha letudtam ülni fél percre a székre, kifújni magamat. 
          Ettől függetlenül a karácsonyom egész jól eltelt, degeszre ettem magamat, és olvastam az újonnan kapott könyvemet (amit nem mellesleg imádok: Hűséges a Beavatott trilógiából), illetve wattpadon egy kedvenc angol fanficemet olvastam újra. A szilveszter eszméletlen gyorsan eltelt, alighogy koccintottunk, már aludtunk is -- persze a hagyományos dolgok nem maradtak el, vagyis, hogy átmentünk mamámhoz ünnepelni, unokatestvéremmel pedig ki rongyoltunk nézni a tűzijátékot. Hihetetlen gyorsan eltelt ez a két hét, sajnálom, hogy nem kaptunk még egy pihenő időt, amiben csak feküdni lehet, nem csinálni semmit -- vagyis számomra lehetőséget adott volna, hogy egy új fejezetet írhassak nyugodtan a blogomra, illetve ide is jóvalta több posztot kitenni, mint egy.
         Karácsony és Újév alatt Naomival próbáltuk egymást idegesíteni a sok hülyeséggel, meg persze tanácsokkal ellátni egymást a nehezebb idők alatt. (Csak hogy említésre tehessem a szotyirepültetőmet is, haha). 
        Szóval, a hétvége felé persze egy kis meglepetésen is dolgoztunk, vagyis az EWD tavaszi dizijén, amit remélhetőleg sikerül majd összekódolnom időre -- amire szerencsére a fejléc kész is van. 
        Remélem, hogy miután a két teendőm youtubén elvégződik nyugodtan visszaállhatok ide is folytatni azt, amit abbahagytam, mert három évi munkámat nem fogom elhagyni, nem fogok feladni az álmaimat, pusztán egy kis szünetet vettem/vettünk ki magamnak/magunknak -- amit szerintem a múlt év munkái miatt kiis érdemeltem/érdemeltünk. Nem tudom mikor leszek aktív bármely fajta rendelésben, de szerintem tavaszi szünetig biztos, szóval addigra megpróbálom visszanyerni a rutinomat kódolás ügyileg is. 
         PS.: Szeretném megosztani veletek néhány fogadalmamat az új évvel kapcsolatban, a sok közül. Ti mit fogadtatok meg a 2016-os évre?;)
  1. Megpróbálok több időt szánni a blogjaimra.
  2. Befogom fejezni az első kötetét a trilógiámnak.
  3. Megpróbálom elhagyni a lustaságomat.
  4. Többet törődni magammal, nem csak másokkal.
  5. Megpróbálom úkra túl élni a sok drámát a Directioner fandomban. (haha, egy érdekesen furcsa fogadalom a sok közül)
       Legyen szép estétek, kitartást a sulihoz, két hónap múlva újra szünet -- addig kikell bírni valahogy, lol --, s utólag is Boldog, Sikerekben gazdag Új évet kívánok, Naomi nevében is.