2015. november 12., csütörtök

Design

Hai
Elkészítettem két csatornám Designjét - ezek az első komolyabbak -. Remélem nektek is tetszik, gondolkozom azon, hogy rendelésre is készítek azoknak, akiknek persze szüksége van rá...

Profilkép 
Banner

Profilkép
Banner


2015. november 11., szerda

Youtube verseny

Hey!
Ahogy az nektek is feltűnt, az utóbbi hónapokban Naomi és én is eltűntünk... Sajnálom, hogy nem aktívkodik az oldal, hogy szinte már olyan érzést kelt, hogy szüneten van, DE NEM! A háttérben itt vagyunk, dolgozunk és figyeljük az eseményeket, így most megis szeretném köszönni a 300 (!!) feliratkozót a blogon! Iszonyúan hálások vagyunk nektek, hogy így is kitartotok mellettünk, remélem, hogy ez továbbra is így lesz! 

A bejegyzés főbb oka egy promo lenne.
Ezt a videót egy híres youtube-s versenyére készítettem - személyszerint az egyik kedvencemére - " by pingvi"-re. Ez a verseny már tavaly is megrendezésre került, a " Test your skills " néven. A téma idén az Emberi test volt, vagyis a videókban meg kellett jelennie adott testrészeknek, például kar, láb, fej, szem stb. 
Valójában a sok jelentkező és tehetség mellett nem igazán akartam jeletkezni, mert talán nem vagyok még olyan hiperszuper tehetséges videózásba, de egy régi tagunk - Madison - rábeszélt, hogy jó muri lesz, és ha nem is nyernék, legalább kipróbálhatom milyen!:)
A verseny három körből áll, több mint 340-en jelentkeztek, közöttük velem.
Fogalmam sincs, hogy nézői szavazás kell-e majd, vagy csupán zsűrizni fogják, így tőletek csak annyit kérek, hogy nézzétek meg, és mondjátok el nekem a véleményeteket, hogy megtalálhatóak e benne a kritériumok. November 27. a határidő, így ha valamelyikőtöknek nem tetszik, nem megfelelő annak jelzése után még van bőven időm újra kezdeni, főleg így, hogy a héten nem vagyok iskolába betegség oka ként!
UI.: A nevem sajnos elállítódott, mert voltam olyan ügyes, hogy próbálgattam átállítgatni és hát... a google berágott rám így nem állíthatom újra a régire amíg felnem oldja a tiltást:((

Legyen szép estétek, hetetek és kitartást a sulihoz!:) xxBarryC.