2015. október 27., kedd

Wattpad borító + Elvihető anyagok

Üdv mindenkii!
Szabad megint a bocsánatkéréssel kezdenem?:(
Azt hiszem elkönyvelhetem magamnak a "lusta" és "ígéret nem betartó" jelzőt, amiért annyi mindent mondtam, de egyiket se tettem. Utálok olyat ígérni, amit tudom, hogy nem teljesíthetem, de mégis megteszem, mert reménykedem benne, hogy sikerülni fog.
Itt a szünet, már vagy 5 napja itthon kuksolok, és annyira se voltam képes, hogy egy pár textúrát feldobjak a blogba...igen, ez vagyok én. De hiába nem voltam "publikáltan aktív", mégis szorgoskodtam ezidőben. 
Wattpadon van egy könyvem, amin igazából angoloknak, de wattpad borítókat készítek. Aki esetleg ott ír, vagy valami az nyugodtan felveheti ott is velem a kapcsolatot EZEN a linken. 
Szóval, készítettem két borítót rendelésként, illetve két bannert amit egyszerűen "unalmamban, bár ihletes pillanatomban" készítettem, ahogyan a habos-babos rózsaszínfelhős fejlécet is!:D
Hát, mit is mondhatnék még - hisz ígérgetni nem akarok -, szóval annyit mondanék, hogy amint újra ihletem lesz és szerkesztgetek, megpróbálom aktívan feltölteni, illetve ha valakinek szüksége van rá - egy személy - annak elkészítek egy designt a szünetben (Igen, megpróbálom vasárnapig befejezni, ha valakinek szükséges).
Szóóóóóóóóóóóóóval mindenkinek szép maradék szünetet, Boldog Halloweent! 
xxBarryC.


WATTPAD BORÍTÓK (kettő rendelésre, egy elvihető)
FEJLÉC + 2 BANNER (felhasználható)

2015. október 23., péntek

Nem kívánatos üzenetek a chaten

Bonjour!
Igen, még életben vagyunk, bármennyire hihetetlenül is hangzik. Aki olvasgatta az utóbbi hónapokban az ask.fm oldalam, az némi betekintést is nyerhetett afelől, hogy miért nem voltam elérhető, de most itt a szünet és igyekszünk bejegyzéseket hozni, amilyen gyakran csak tudunk majd.
Azonban szerintem térjünk is a tárgyra és a felesleges kibúvók keresgélése helyett inkább végre valami szörnyen rövid, de hasznosnak vélhető bejegyzést írok meg. 
Rengeteg blogger találkozott már a nem kívánatos üzenetekkel a chaten, mint például amiket KrazyJokes vagy Ghabangraf is írogat. Ezeket az üzeneteket nemes egyszerűséggel le lehet tiltani, hogy soha többet ne kelljen a törölgetésükkel fáradoznunk. De, hogy mi is a megoldás? Egyetlen egy apró beállításra van szükségünk.
Ez pedig nem más, mint a Captcha pont beállítása. Mivel ezt a bejegyzést mi is a LindaDesignnak köszönhetjük, így belinkelem nektek az ő bejegyzését, ahol pontról pontra leírja hol kell ezt a dolgot beállítani: Katt Katt Katt Kattints Ide is kattinthatsz Akárhova csak kattints
Reméljük, hogy sikerül nektek is megállítani a kéretlen spamek érkezését.:) A szünetben még találkozunk remélhetőleg egy hosszabb bejegyzés erejéig is!
xNaomi B.