2015. szeptember 20., vasárnap

Reklám + Frissek

Hai!
Megint én lennék egy videóreklámmal - igen igen, tudom, hogy nem erre van szükségetek - viszont szeretnék egy kis örömet okozni a bátyámnak:)
A tegnapi napon ellátogatott a 2015-ös Volkswagen-találkozóra, Mogyoródra. Készített egy "vlog" videót, amit a mai napon készített csatornájára fel is töltött. Szeretném - örülnék -, ha kapna pár véleményt, ötletet, tanácsot a csatornáján, hogy támogatjuk a youtube videózását!:)A második része a bejegyzésnek egy kis friss.
A holnapi napom eléggé zűrös és hosszú lesz, de megpróbálok igényeiteknek eleget tenni egy design bejegyzéssel, vagyis hozok pár dolgot - persze annyit, amennyi belefér az időmbe! Addig is jó videó nézést és kitartást a sulihoz!:)

2015. szeptember 19., szombat

Eyes of the Ocean

A mai napon végre sikerült elmentenem és feltöltenem youtubera a legújabb videóm.
Elsősorban a második csatornámra készült (SilentWhisper), de valaki pikkelt rám és jelentette a videómat (egy másikat) szerzőijogsértéssel, így gyakorlatilag nem tudok videót feltölteni oda, így muszály voltam az ilyen videót is a traileres csatornámra feltöltenem:/
DE itt lenne, remélem tetszik, ha igen hagyjatok lájkot vagy valami megjegyzést :) Esetleg valami ötlet a következőre? Szívesen várom!


Üzengess!

Hai!
Ezer éve nem jelentkeztünk, és sajnos most se annyira érdekes dologgal írok nektek.
Nyitottunk egy oldalt a YourWord-ön, ahol egy kattintással üzenhettek nekünk pár ötletet, tanácsot vagy esetleg valami szép levelet, szavakat hozzánk!:) Annyi a dolgod, hogy a LINK-et megnyitod, és az üres helyekhez kattintasz és elkezdesz írni!:)
Kettő linket találhattok, az egyikre szeretnénk megkérni titeket, hogy a tagjaink dedikálják valamilyen módon (monogram) az oldalt, hogy lássuk hányan aktívkodtok a blogon, hányan néztek fel.
A másik linken pedig hosszabb üzeneteket hagyhattok, esetleg kérdéseket amikre szívesen válaszolunk!:)

EWD tagok: kattints
EWD üzentegő: kattints

2015. szeptember 2., szerda

Őszre hangolódva

Bonjour!
Egy napos késéssel, de végre új külsőt kapott a blog, amellyel már próbáltunk kicsit az őszre hangolódni. Nem a szokásos őszi színek, de ebből adódóan különleges. Ki találja meg az apró kis szösszenetet, amivel a suli hangulatát akartuk belecsempészni? Remélem mindenkinek jól telnek a suli első napjai, kitartás, "mindjárt" őszi szünet!
Azonban ebben a bejegyzésben szeretném azt is leírni, amit már előzőleg is említettem. Nálam (Naomi B.) egy jó ideig nem lesz elérhető a teljes design rendelés. A fejléc és rendezett kép rendelés aktív, de csak két munkát vállalok mind a kettőből, tehát a limit gyorsan betelik. Újra megemlíteném, hogy aki nem megfelelő hangnemben írja meg a levelet, azt válasz nélkül törlöm. Olyannak szeretném elkészíteni a rendelést, aki tényleg örül annak, hogy engem bízhat meg vele és nem csak odadob nekem pár sort. Dióhéjban ennyi az, ami újdonság. A limitet és rendelést frissítettük, a tutorial menüpontba kikerültek a videók, pár apróságot eltüntettünk a modulsávból és drága Leah segítségével végre azt is megoldottuk, hogy ne azt a mutáns betűtípust jelezze ki a bejegyzések címénél.
Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a kicsit egyszerűbb design is! Véleményeket még mindig szívesen fogadunk akár ASK-on, kommentben vagy chaten keresztül is.
További szép napot mindenkinek! 
EWD Team