2015. július 31., péntek

Elkészült rendelések - BarryC.

Hey-Hoo!
Ahogy ígértem, befejeztem pár rendelést amit kaptam tegnap - ill. ma.
A teljes designekkel még dolgozok, mert van egy pár blogger akik még nem írtak vissza, szóval arról még semmi hír, de addig is itt vannak azok, amiket elkészítettem!:)

Fejlécek:
Rendezett képek:2015. július 30., csütörtök

Aktív

Hey-hoo!
Először is sajnálom az inaktivitásomat az elmúlt hetekben - illetve hónapokban. Lenne sok-sok okom, amivel kimagyarázhatnám magamat, de nem azért jöttem a bejegyzéssel, hogy leírjam.
Mivel két nap múlva Augusztus, és ahogy említettem a BTH hónapja lesz az egész, elképzelhető, hogy megint eltűnök arra a kis időre - persze nem csak a BTH miatt, hanem az iskolakezdés is belecsúszik -.
Másrészt pedig ebben a maradék két és fél napban szeretnék kedveskedni nektek, így holnap délig akinek szüksége van fejlécre nyugodtan írjon, mert ebben a maradék időben elkészítem azokat!:) Akik most írnak, azoknak elképzelhető, hogy már estére meglesz!:)
PS.: Az eddigi rendelésekkel is szeretnék haladni, így mivel elég időm nem lesz befejezni őket - most épp egy teljes designel ügyködök -, az augusztusi írós napjaimból el-el lopok egy-kettő napot, hogy befejezzem nektek még suli kezdés előtt!
Szóval, rendelésre felkészülni!:D xx

2015. július 25., szombat

Elkészült rendelések - Naomi B.

Bonjour!
Jó pár rendeléssel elkészültem a napokban, így gondoltam megmutatom nektek ismét. Még így is maradt bőven, de igyekszem mindet időben elkészíteni. Amikor újra aktív leszek azt közzé fogom tenni a blogon, így kérlek addig ne írjatok, amíg ez meg nem történik! 
További szép napot kívánok mindenkinek! 
Már csak 12 nap van hátra a Blogger Award 2015-ig
Naomi B.

Előtte
**Utána**
Előtte
**Utána**
*****
*****
 Rendezett képek: Undercover
 

2015. július 24., péntek

Blogger Award 2015 - Visszaszámlálás

Bonjour!
A mai napon kikerült a blog modulsávjába egy visszaszámláló, amin nyomon tudjátok követni, hogy hány nap van még a Blogger Award 2015-ig. 
Már elkészültünk a bejegyzéssel és reménykedünk, hogy minden fontos dolgot megemlítettünk benne, hogy semmiféle kavarodás ne legyen. 
A tavalyi évben Lana (LD) indította el ezt a versenyt, melyet ebben az évben mi fogunk megrendezni és mi fogjuk tovább adni az az idei év legkedveltebb design blog címet megnyerő oldalának! 
Nyugalom, rengeteg más kategóriával is készülünk és ti is adhattok hozzá továbbiakat majd augusztusban a bejegyzés alatt!

Tehát mindenki készüljön, keressétek a számotokra kedves bloggereket/blogokat és térjetek vissza augusztus 7-én az oldalunkra! 
Mindenkinek további szép napot kívánunk! 
EWD Team

2015. július 22., szerda

Támogasd, ne bántsd #1 - Violetta Styles

Bonjour!
Mielőtt belekezdenék a tényleges bejegyzésbe bejelentek egy új dolgot. A most következő interjú ráébresztett arra, hogy mennyire fontos az újonnan érkező írópalántákat támogatni és igazán megismerni. Így nekikezdünk egy új bejegyzéssorozatnak, amely a Támogasd, ne bántsd lesz. A lényege az, hogy amikor valaki üzenetben elküld egy frissen érkezett írópalánta blogot némi kommentárral azt a blogot mi megnézzük és ha megfelel a követelménynek - amely igazából egyetlen egy dolog -, akkor mi írunk a blogról egy ajánlót és készítünk az íróval egy interjút. 
Hogy mi is az egyetlen követelmény? Tisztán látható fejlődés, semmi egyéb.


Azonban térjünk át a Violettával készített interjúnkra.

Már többször is érkeztem interjúval, de ezúttal egy nem akármilyen alanyt találtam magamnak. Akik nyomon követik a facebook csoportok bejegyzéseit azok nagy eséllyel találkozhattak a Violetta élete című bloggal, mely hihetetlenül nagy port kavart. Kommentek százai, segítségek, kritikák, szidások. Ezekkel a címszavakkal láthatom el a bloggal kapcsolatban érkező hozzászólásokat. Hihetetlenül vegyes kommentárokat kapott - és kap a mai napig is. Ebben a blogban kap szerepet Violettától kezdve Idegbeteg Sámuelen át RebeKattant Varrónőig mindenki. Igen, létező szereplőket soroltam. A blog chatjét és kommenteket olvasva egyértelmű következtetést vonhatott le az is, aki még csak bele sem olvasott a blogba. Azonban, íme a nagy változás. Hova tűnt a világos rózsaszínben úszó 7 fejezettel rendelkező paródiabloghoz hasonlítható komédiablog? Hova tűntek a szidalmazó kommentek százai és a magát nagy erővel védelmező író? Az a múlt. 
Az éppen fejlődésben lévő írópalántánk megelégelte mindezt és véget vetett mindennek. A blog aranyos külsőt kapott, amitől még Idegbeteg Sámuelt is komolyan lehet venni. Azonban a külső semmi, ha a belseje ugyanaz maradt, igaz? Senki se ijedjen meg, a blog külsőleg- belsőleg megújult. Írói álnevén: Violetta újra belevágott az írásba és egy számomra igazán élvezhető komédiablog első fejezetével állt elő. Remélem a továbbiakban is ilyen aranyos, megnevettető (de nem kínunkban) fejezettel fog előállni.
Azonban a rosszindulatú kommenteket megelőzve: ez az ajánló és interjú nem azért jött létre, mert megsajnáltuk az írópalántát, hanem mert egy igazán nagy változáson megy keresztül, amiből mindenki tanulhat és ha jól emlékszem mindenki azt mondogatja támogatnunk kell a másikat. Hát akkor miért törjük le a szárnyait? Viselkedjünk mi érettebben, mutassunk példát és ne szítsuk a tüzet feleslegesen. Amíg csak mondjuk, hogy segíteni kell a másikat és a háttérben szívjuk a vérét ez mit sem ér. 
Hát akkor most biztassuk egy kicsit Violettát (és a természetesen többieket is) és segítsük a fejlődésben! 
Az interjúból az is ki fog derülni, hogy nem egy gyerekes íróról van szó, amilyennek ő mutatta magát a bejegyzésekben válaszolva. Egy igazán érett lányt ismerhettem meg, akire érdemes lesz odafigyelni. El ne felejtsétek, a jókedv kötelező!
Hát lássuk, ő hogyan vélekedik a vele történt dolgokról!
 1. Mi ösztönzött arra, hogy létrehozd a blogot? 
Ennek egy mókás története van. A szobámban van egy TV és a kishúgom hajlamos rájárni tévézni, általában Violetátt néz ilyenkor. De most, így nyári szünetben még több időt tölt a TV előtt, és nekem már az idegszálaimat tépegeti, tehát úgy döntöttem, kiírom magamból.
2. Miért választottad pont ezeket a szereplőket?
Mivel pikkeltem a húgomra, ezért az ő kedvenc hírességeit/karaktereit tettem főszerepbe. Harry Stylest és a one directiont azért, mert folyton azt hallgatja, Violettát meg ugye már az előző válaszban megindokoltam.
3. Mit szeretnél elérni ezzel a bloggal? 
Semmit. Ez minden. Szeretnék egy jót szórakozni, és megalkotni egy olyan irreális történetet, ami a valóságban lehetetlen, hogy megtörténjen.
4. Hogy estek a támadó kommentek? 
Valahogy nem érdekelt. Teljesen hidegen hagyott, sőt, még nevettem is páron, bár volt olyan, ami tényleg rosszul esett.
5. Hogy estek a segíteni akaró emberek kommentjei?  
Nagyon jól. Kicsit megdöbbentem, mert nem tagadom, volt rájátszás a dologban, és az, hogy valaki a sok bunkóságom mellett is elfogadott, és segíteni akart... na az valami olyan érzés, amit egyszerűen át kell élned ahhoz, hogy felfogd.
6. Mi/ ki vett rá, hogy változtass és nekiállj igazán fejlődni? 
Rengetegen segítettek, viszont két olyan ember van, akiknek nagyon hálás vagyok. Az egyik a nővérem, aki vállalta, hogy segít megírni nekem a blogot, és bétázik, a másik pedig Dorothy Chanté, aki elmesélte, hogy ő az elején milyen akadályokba ütközött, és, hogy hogy küzdötte le azokat.
7. Mi változott/miben változtál a blog nyitása és az újrakezdése között? 
Talán most nem veszem annyire félvállról a dolgot. A kezdetekkor nem igazán érdekelt a minőség, két perces munkákat tettem ki, most pedig már próbálok jó és olvasható fejezeteket összetákolni.
8. Úgy érzed ezúttal már be fogod fejezni ezt a történetet? 
Ezt nem tudom biztosan. Iskolaidőben nem szándékozom ezzel foglalkozni, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
9. Mit üzennél azoknak, akik már tudnak a blogról, de még csak most jut el a hír hozzájuk, hogy újraírod? 
Azt, hogy adjanak neki még egy esélyt! Lehet, hogy az igényesebb verzió, jobban a kedvükre lesz, legalább is remélem.
10. Most pedig olvassátok el miért is érdemes a megújult blogot követni. 
Nos, cselekményben senki se számítson változásra. Ugyan olyan őrült helyzetek, őrült emberekkel, csupán igényesebb kiadásban. A karakterekről a jövőben többet tudhattok meg, és Idegbeteg Sámuel illetve Rebekattant Varrónő továbbra is lényegesek lesznek. A történetben azt szeretném, ha megjelenne az összes műfaj: horror, romantikus, thriller, scifi, fantasy, stb. és, hogy ezek alkossanak egy jó kis humoros egyveleget. Remélem sikerül!

Részlet a blogból
,,A busz elrepült a fellegekbe és egy pöppet megütközött a Disney külön készítésű műholdjával, szóval most egész Amerikában nem lehet sajnos elérni a Violetta című műsort.
 Épp a híradó ment a TV-ben, ami a falon volt, csak senki sem vette észre, mert az már az LG-nek több, mint fél éves modellje. Tehát alantas.
 - Az asztronauták nevében üzenem, hogy nem vagyunk hajlandóak felmenni megcsinálni azt a cuccot, hogy újra adják azt a szart a TV-ben - mondta az egyik asztronauta mérgesen, akinek Sztálin bajusza volt, és állandóan pödörgette.
Nem érdekeltek nagyon a borzalmas hírek, így kikapcsoltam a TV-t és kimentem az erkélyre Harryhez. Amúgy nem tudom miért csináltam ezt, mivel nem akartam lelökni, szóval semmi értelme nem volt odamenni. [...]
- Ha csak azért hívtál fel a színpadról, hogy megtankolj, akkor azt el is felejtheted - kötöttem az orrára. Nem fogok én itt szöszmötölni. Harry Styles ide, Harry Styles oda, nem vagyok egy könnyen kapható liba! (De azért felhívhatna magához...) "

Köszönöm az interjút Kedves Violetta! Akiknek felkeltette a figyelmét a bejegyzés, azok ezen az oldalon megtekinthetik a blogot: VIOLETTA ÉLETE
További szép napot mindenkinek!
Várjuk a hozzászólásokat a témával kapcsolatban és az e-maileket az új írópalántákról! 
Naomi B. (& BarryC.)

Gif áradat (45db) - Naomi B.

Bonjour!
Már hihetetlenül régen volt ilyen bejegyzés, így gondoltam amíg a rendeléseket készítem páran örülni fogtok egy kis gif áradatnak. Kérlek amennyiben hasznos számodra ez a bejegyzés hagyj nyomot magad után! 
További szép napot és jó keresgélést!
Naomi B. 


2015. július 18., szombat

Elkészült rendelések - Naomi B.

Bonjour!
Ebben a két napban megpróbáltam igazán haladni a rendelésekkel, így három teljes design + 1 rendezett kép rendeléssel készültem el. Remélem nem csak a gazdájuk tetszését, hanem a tiéteket is el fogja nyerni!:D 

xxxxx
xxxxx
Előtte
**Utána**
*A végére pedig a húsvéti játékunk nyertesének újonnan készített ajándéka:

További szép estét!
xxNaomi B. (& az éppen nyaraló BarryC.)