2015. április 30., csütörtök

Trailer

Hey!
Igen, most lehet dobálózni megjegyzésekkel és elhordani mindennek, amiért az elmúlt két hétben semmi életjelet nem adtam. Nem ismételgetem magam, nem mondom mindig ugyanazt a kifogsát, miért is nem írtam, egyszerűen talán az ihlet hiány a magyarázat. Tegnap este, ill. ma délután készült el egy trailert, amit az én Drága Sarinámnak csináltam az új blogjához. A designjét is én készítem, és ahogy tudok, sietek vele. 26 nap van vissza a suliból - vagy több, vagy kevesebb - és mint tudjátok Naomi és én is ballagunk az idén. Sok elintézni valónk van emiatt; nyakkendő, meghívó, lufi, ruha stb. Szóval, ezért is írok ritkábban ide, és teszek ki friss rendeléseket. Amik benne vannak a mailomba levelek, azokat válogatom, azaz ahol nincs legalább egy prológus+egy fejezet azt nem vállalom el, mert lehet, hogy az adott történet csak egy hirtelen fellángolás. Remélem megértitek. Szóval, nem is húznám a szót, itt a trailer, nézzétek meg ha tetszik iratkozzatok fel a csatornámra, hogy még több ilyet láthassatok.
Csók. xx


2015. április 24., péntek

Eredmény

Bonjour!
Mivel csak egyetlen egy ember jelentkezett a designért, így ő kapja meg. Sajnálom, hogy ilyen kevés jelentkező volt, talán az lehetett a gond, hogy kértem pár sort miért szeretnétek megnyerni? Nem gond, inkább annak adom oda aki képes volt azt leírni és nem szegte kedvét az, hogy kicsit megdolgozzon érte.
Sok szeretettel nyújtom át a nyertesünknek a designját!
Follow Dorii
Kérlek írj rám, hogy átküldhessem a kódot!
Szép estét!

2015. április 21., kedd

Design sorsolás

Bonjour!
Még sosem volt a blogon, hogy designt sorsoltunk volna ki, így ezt is el kell valamikor kezdeni. A képen látható és ITT szabadon megtekinthető design letöltött részt nem tartalmaz és minden részlete a saját kezem műve, így aki ezt a designt megnyeri garantáltan egyedi kinézetet fog kapni, mindenki megnyugodhat. A chat csak mutatóba van, kérlek a színét ne vegyétek figyelembe, a nyertes a sajátját fogja oda berakni.
A sorsolás online sorsoló segítségével fog megtörténni, de én is meg fogom kukkantani az embereket, mert olyan blogra ugyancsak nem fogom felrakni, ami nem üzemel folyamatosan.
Ez a design történetes blogokhoz kevésbé illik, de ha megtalálnád benne a történeted egy darabkáját és így szeretnéd megnyerni, semmi akadálya. 
A fejlécen lévő cím átírható, egyébként pedig ha valakinek az a fejléc nem felel meg rendelhet hozzá, de jelenleg nincs erőm új fejlécet elkészíteni. Remélem megértitek.

Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerhesd a designt?
◆ Először is nem szeretném olyannak odaadni a nehezen elkészített kinézetet, aki csak úgy felpattan a blogra és jelentkezik egy versenyre, míg a blogot nem ismeri. Másokkal szemben ez teljes mértékben igazságtalanság lenne, így csak az kerül be a versenybe aki fel van iratkozva a blogra. Ellenőrzöm, ne csaljatok.
◆ Kommentben írj le pár dolgot:
- Fel vagy iratkozva a blogra?
- Mi a blogod címe? Linkeld! Csak olyanok versenyezhetnek akiknek már létre van hozva a bloguk és rendelkeznek egy nem régiben kitett bejegyzéssel.
- Miért szeretnéd megnyerni ezt a designt?
- E-mail cím!! Lehetőleg olyan, amely nem félévente egyszer van használva.  

Csak akkor jelentkezz, ha ténylegesen tetszik a design és 100%-ban biztos vagy benne, hogy sokáig fog a blogodon fent lenni!
Tehát aki versenyezni szeretne, az gyorsan dobjon 1 kommentet, legyen feliratkozva a blogra és szépen megfogalmazott mondatokat szeretnék látni a miért szeretnéd megnyerni kérdésre érkező válaszban.
A versenyre jelentkezni 2015. 04. 24. 15:00-ig lehet, este pedig kisorsolom a nyertest. Amennyiben csak nagyon későn tudok sorsolni akkor másnap délután kerül fel a nyertes kiléte.
Egyéb kérdéseket, észrevételeket kommentben, chaten, e-mailben, a közös vagy egyéni askomon is fogadok.  
Mindenkinek szép estét és jó versenyzést!
Naomi B.

2015. április 9., csütörtök

Elkészült design - Forgotten Memories

Bonjour!
Újabb elkészült designnal érkeztem. A rendelés még mindig inaktív, így kérlek ne írjatok többet! Nem jó érzés szó nélkül törölni őket, de másképp nem tudom kordában tartani. Azonban most itt is megemlítem, hogy amíg a feltételeknek meg nem felel a blogod addig kérlek ténylegesen ne rendelj, mert feleslegesen nem szeretnénk dolgozni, amíg mások nagyon várnák a sajátjukat.
Azonban itt egy újabb elkészült design, ami remélhetőleg elnyeri a tulajdonosa és a ti tetszéseteket is.

Előtte
Utána
xNaomiB.

2015. április 6., hétfő

Elkészült design - Hibrid

Bonjour!
Újabb rendeléssel készültem el, amely a blog írójának tetszését már elnyerte és remélem a tiéteket is el fogja. Képzeljétek, most még az előtte képet sem felejtettem el.
Mindenkinek ajánlom ezt a blogot, mert egy igazán egyedi és igényesen megírt történetről van szó!

Előtte
Utána

Eredményhirdetés

Bonjour!
Úgy döntöttem, hogy az első három embert fogom kihirdetni, hogy ne csak az első kapjon ajándékot, hiszen a többiek is megdolgoztak érte. 
Az első helyezett: M. Mircsi - 97 pont 
Nyeremény: fejléc, interjú, ajánló
A második helyezett: Molly Schmidt - 55 pont
Nyeremény: ajánló, interjú
A harmadik helyezett: Sas Ditta - 45 pont
Nyeremény: ajánló

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy részt vettetek a versenyen! Remélem a következő ilyen versenyen is ennyien- vagy még többen fogtok részt venni. 

3. forduló

Bonjour!
Elérkeztünk rövid kis játékunk befejezéséhez. Köszönöm mindenkinek a részvételt, nagyon örülök, hogy tetszett nektek ez a játék és, ha nem is mindenki lehet nyertes, de remélem mindenki jól érezte magát és egy kicsit bele tudta magát élni a tojások megkeresésébe. Mindenkinek nagyon gratulálok!
Az eddigi pontok:
M. Mircsi - 45 pont
G. May - 35 pont
Dudás Dorina - 30 pont
Isobel A. Gross - 30 pont
Sas Ditta - 20 pont
Melody Prat - 20 pont
Molly Schmidt - 20 pont
Fanni Virág - 20 pont

Azonban figyelem! A harmadik forduló mivel sokak számára nem lenne tiszta verseny, így az első három pontja változik! Az első kap 52 pontot, a második 35-öt a harmadik pedig 25-öt! Hajrá! Legyetek gyorsak és legyen a tiétek a nyeremény.
Játékszabály:
Keresd meg mind a 12 tojást a képen, majd pedig miután megtaláltad mentsd le és jelöld be a tojásokat. Ezt megteheted bármilyen online szerkesztővel vagy mobil alkalmazással is, a lényeg, hogy legyenek bejelölve valamilyen módon. Amennyiben nem tudod semmivel sem bejelölni elég leírnod, de kérlek úgy, hogy rá tudjak jönni tényleg megtaláltad e. Ezek után küldd el erre az e-mail címre a megoldásod: naomi.bdesign@gmail.com
A képet holnap délig lehet elküldeni, amíg az újat ki nem teszem. Ajánlott minél hamarabb beküldeni, mert az első kapja a 50 pontot, a második a 35-öt a 3. pedig a 25-öt! A többiek 15 pontot kapnak mind. Egyéb kérdésekre kommentben, chaten, askon vagy e-mailben szívesen válaszolok. 
A nyertes nyereménye: fejléc, interjú, blogajánló 
Eredményhirdetés: 2015. 04. 06. 20:00
Jó keresést!

2015. április 5., vasárnap

2. forduló

Bonjour!
Íme a második forduló, hiperszuper nem megszokott pontosságommal. Nagyon örültem, mivel meglepetésemre sok embernek megtetszett ez a játék. Remélem jövőre is meg tudjuk majd rendezni a mi kis tojáskereső játékunkat. Mindenkinek sok sikert szeretnék kívánni. 
Az első fordulót helyesen megoldottak beérkezés szerinti listája: 
M. Mircsi - 25 pont
Dudás Dorina - 20 pont
Isobel A. Gross - 15 pont
Sas Ditta - 10 pont
Molly Schmidt - 10 pont
G. May - 10 pont
Fanni Virág - 10 pont
Melody Prat - 10 pont

Játékszabály:
Keresd meg mind a 12 tojást a képen, majd pedig miután megtaláltad mentsd le és jelöld be a tojásokat. Ezt megteheted bármilyen online szerkesztővel vagy mobil alkalmazással is, a lényeg, hogy legyenek bejelölve valamilyen módon. Amennyiben nem tudod semmivel sem bejelölni elég leírnod, de kérlek úgy, hogy rá tudjak jönni tényleg megtaláltad e. Ezek után küldd el erre az e-mail címre a megoldásod: naomi.bdesign@gmail.com
A képet holnap délig lehet elküldeni, amíg az újat ki nem teszem. Ajánlott minél hamarabb beküldeni, mert az első kapja a 25 pontot, a második a 20-at a 3. pedig a 15-öt! A többiek 10 pontot kapnak mind. Egyéb kérdésekre kommentben, chaten, askon vagy e-mailben szívesen válaszolok. 
A nyertes nyereménye: fejléc, interjú, blogajánló 

Jó keresést!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! xNaomi & Barry

2015. április 4., szombat

1. forduló

Bonjour!
Íme az első forduló. Mindenkit megnyugtatok, ennél folyamatosan nehezebb is lesz. 
A játék szabálya újra:
Keresd meg mind a 10 tojást a képen, majd pedig miután megtaláltad mentsd le és jelöld be a tojásokat. Ezt megteheted bármilyen online szerkesztővel vagy mobil alkalmazással is, a lényeg, hogy legyenek bejelölve valamilyen módon. Amennyiben nem tudod semmivel sem bejelölni elég leírnod, de kérlek úgy, hogy rá tudjak jönni tényleg megtaláltad e. Ezek után küldd el erre az e-mail címre a megoldásod: naomi.bdesign@gmail.com
A képet holnap délig lehet elküldeni, amíg az újat ki nem teszem. Ajánlott minél hamarabb beküldeni, mert az első kapja a 25 pontot, a második a 20-at a 3. pedig a 15-öt! A többiek 10 pontot kapnak mind. Egyéb kérdésekre kommentben, chaten, askon vagy e-mailben szívesen válaszolok.
Jó keresést!
A kép:

Húsvét minden mennyiségben - Játék

Bonjour!
Igen, elég régen jelentkeztünk, tisztában vagyunk vele, hogy nem szép dolog ennyi időt kihagyni, de mivel itt a szünet, így le tudok huppanni néhány percre és elhozni nektek pár húsvéti kiegészítőt. Nem szeretnék magyarázkodni, hogy miért nem voltunk, se ötletem nem volt, hogy miről írjak, se időm, de most itt vagyok és mindenkinek Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok sok sok csokinyuszival és locsolóval! El ne hervadjatok itt nekem. 
Úgy gondoltam, hogy mindenkinek jól jön egy kis dekoráció is ilyenkorra, így először is pár DIY ötletet hoztam, majd pedig a bejegyzés alján találtok pár nagyon édes képet, png-t. Azonban előtte egy kis meglepetéssel készültünk Barryvel.

JÁTÉK
Igen, ki nem szeretne egy kicsit visszacsöppenni a tojások megkeresésébe? Most gondoskodunk róla, hogy véletlenül se maradjon el most húsvétkor a tojások megkeresése. 
A játék lényege, hogy ma, holnap és hétfőn kirakok egy képet, ahol 10 tojást (vigyázat, lehet kevesebb vagy több is valamelyik nap) rejtek el, majd pedig nektek azt meg kell találni. Hogyha megtaláltad mentsd le a képet, jelöld be, hogy hol vannak a tojások és küldd el nekem e-mailben. (naomi.bdeisng@gmail.com) Olyan kifogásokat nem fogadok el, hogy nem tudtad hol bejelölni. A piZap online szerkesztőn is, mobilon is van olyan ahol be tudod karikázni, de ha akarod le is írhatod nekem, hogy hol vannak.
Anno a facebook oldalamon nagy sikere volt ennek a játéknak és ezúttal ide is nagy szeretettel várom a jelentkezőket. Aki megtalálja a tojásokat pontokat fog kapni és aki a három napon a legtöbb pontot kapja nyer egy azonnali fejléckészítést, interjút és nem utolsó sorban az oldalának egy ajánlót.

Először is kezdjünk a két DIY ötlettel.
1. Gondolom nem csak én vetettem már be párszor azt a körömkészítési módszert, amikor a vízbe csöpögtetünk különböző körömfestékekből, majd pedig összekeverjük. Ezzel a technikával rengeteg gyönyörű és egyedi körmöt tudunk magunknak varázsolni, de itt jön a kérdés. Csak körmöt? Természetesen nem. A tojások dekorálásánál is remekül megállja a helyét. Nem kell bajlódnunk a tojás szép kifestésével, hogy ezt a vonalat nem húztuk meg elég egyenesen, vagy aki a vöröshagymával festést szokta alkalmazni, annak a ,,nem lett elég szoros a harisnya" kiáltás is ismerős lehet. Igen, ezer dolgon lehet elbukni a tojás szép elkészítését, de úgy gondolom, ez amit most mutatok talán a legkönnyebb tojásfestési módszer, amit még életemben láttam, az egyszerű ,,ráfestek egy szívet" ötleten kívül. 

Hozzávalók:
Hozzávalók terén sem egy nagy pénztárcát követelő dolog. Mindössze négy dolog kell hozzá, amely szinte minden háztartásban megtalálható.
- tojás
- körömlakk
- víz
- kis edény
- fogpálcika (a díszítés végett)

Elkészítés:
Mindössze annyi a dolgunk, hogy a kis edényünkbe vizet töltünk, majd pedig a körömlakk kis ecsetének használatával belecsöpögtetjük magát a festékünket. kattints  (Ne várj sokat, mert a festék egy idő után megköt és nem lesz alakítható!) 
A vízben az szétázik, s következhet a következő szín. Ezt addig folytathatod, amíg úgy nem gondolod, hogy ennyi szín elég lesz a tojásra. Ezután magadhoz veszed a pálcikádat és kedved szerint alakítod a formát. Rengeteg ilyen ötletet találsz itt:
Ezek után, már csak a tojást kell belehelyezned a vízbe, majd pedig kivenni és hagyni száradni. Segítség képen itt is van a készítéséről egy kép.

Egyéb ötletekért kattints a továbbra.