2015. március 19., csütörtök

Frissítés

Sziasztok!
Elsősorban szeretnék itt szólni, hogy leltároztam a mailomon, és felszabadult a hely a teljes designél, szóval kapj az alkalmon és még csússz be a limitbe! (max. 3-at vállalok)
Illetve, az este - késő délután - folyamán felkerül a cikkem, aminek tartalmát - címét - találjátok az " előkészületben " modulban!
Addig is, 
Szép délutánt! BC.x 

2015. március 18., szerda

*Reloading*

Bonjour!
Eljött az a pillanat, hogy rádöbbentünk ez így nem mehet tovább a rendeléssel kapcsolatban. Vannak azok a rendelők akiket nagyon szeretünk, mert tényleg nem robotként tekintenek ránk, szépen kivárják a sorukat és hagynak nekünk szabadságot, nem csak egy megkötött ,,ezt kérem és kész"-t linkelnek nekünk e-mailben, ráadásul köszönés nélkül. Azonban nem csak ők léteznek, hanem azok is, akikről már pár jelzőt fel is soroltam. Hogy még jellemezzem őket hozzá teszem azt is, hogy nem elég, hogy elvárnak tőlünk egy tökéletes designt úgy, hogy csak linkelnek nekünk egy képet, amit le kell másolnunk, de minket hibáztatnak, ha valaki rájuk mer írni, hogy másoltuk. Már elnézést kérek, de ha pontosan azt szeretnéd látni a blogodon és bármennyire nem tudjuk ugyanazt nyújtani, de nem csoda, hogy másolásnak nevezik, hiszen te kértél meg rá minket, hogy olyat csináljunk ami már másnak van. Nem a mi hibánk, hogy nem vetted ezt figyelembe, - annak ellenére sem, hogy mi 3x is leírtuk neked - mi megtettük amit akartál, még ha tudtuk is, hogy ez lesz a vége.
Aztán vannak azok akiknél nem tudod eldönteni, hogy most ténylegesen azért rendelnek, mert szeretik a munkád vagy azért, mert amíg más nem készül el vele se legyen csupasz a blog. Nagyon szépen kérjük azokat, hogy akik nem úgy rendelnek tőlünk, hogy ténylegesen örülnek neki, hogy mi készítjük el a bloguk kinézetét azok kerüljenek el! Nem akarunk olyannak designt készíteni, akik számára nem vagyunk elég jók. Csak a sort tartják fel, amíg más aki örül a munkánknak ezer évig vár.
Emellett bármennyire sose írtuk ezt még le, de igenis értelemszerűen nekünk is jól esnek azok a kis aranyos üzenetek a rendelés elején. Aki valami kedveset ír sokkal nagyobb örömmel készítem el neki a rendelését, mert tudom, hogy ő nem azért ír, hogy amíg más nem ér rá addig is legyen valami az oldalán. Nem kell semmit eltúlozni, egy apró mondat is nagyon jól tud esni. Nem a mennyiség a lényeg, hanem a tartalom. 
Emellett azt is megemlíteném, hogy ha már elkészült a rendelésed akkor írj is vissza nekünk. Nem egyszer fordult elő, hogy rajtunk kívül mást is megkért az illető és ,,aki gyorsabb az nyer" játékot kellett játszanunk. Mi az ilyen játékokat nem szeretjük, így kérlek ha már elkészítjük a rendelésed akkor azt ténylegesen engedd is meg, hogy a blogra kitegyük és ne annyit írj, hogy már más megcsinálta. Hogyha pedig meggondolnád magad és még nem kezdtük el a rendelésed, akkor közöld velünk! Hogyha pedig elkezdtük akkor annyit tudunk mondani, hogy így jártál. Máskor gondold meg, hogy kitől rendelsz.
És most következik a bejegyzés igazi lényege, mert ezen muszáj valahogy változtatnunk, mert így nem haladunk a rendelésekkel. 
Lássunk pár dolgot. 
Közös e-mail címen többet nem fogadunk rendeléseket! Akik eddig írtak azok választ fognak kapni és a rendelésük is el fog készülni, de egyértelműen csak azután miután a privátokkal végeztünk. A közösre akármilyen más levelet fogadunk. Szívesen segítünk, akár beszélgetünk is veletek, de rendelést oda ne írjatok!
A rendelésekkel kapcsolatban új szabályok lépnek fel! 
- Minimum két résszel kell rendelkeznie a blogodnak, amelyet a várakozási időd során legalább eggyel bővítened kell. (Ezt lehet egy prológusnak és egy fejezetnek is felfogni, majd pedig bővíteni.) Hidd el lesz rá időd, nem két nap alatt kell frissítened a dogokat. Miután a várakozási időd alatt egy újabb fejezetet tettél közzé (más típusú blogoknál természetesen nem fejezetet) akkor kerülsz fel a listára.
- Csak akkor írj, ha ténylegesen komolyan gondolod az adott blogot és nem csak addig leszel rajta aktív, amíg elkészítjük a kinézetét. 
- Ne haragudj meg ránk, hogyha az információk modulba alapból beleírjuk, hogy az adott dolgot ki készítette, mert nem mindenki ír erről bejegyzésbe vagy van még, hogy a modulsávba sem írják ki. (Ezt azért említem meg, mert már történt, hogy emiatt haragudtak meg ránk.) 
- Ezért cserébe azokat a blogokat amelyek tartalma ténylegesen megfog minket azokról ajánlót is írunk. Ezt nem kérnetek kell, szólunk hogyha írni szeretnénk és neked már csak rá kell bólintanod. 

A jelenlegi várólistásokra ezek már mind vonatkoznak és a mai nap folyamán mindenkinek elküldöm, hogy letisztázzuk a dolgokat és esetlegesen helyeket szabadítunk fel. Akik pedig írtak, válaszoltam és ezt a levelet nem küldöm el azok megnyugodhatnak, rájuk ezek még nem vonatkoznak. 

*Kivételt alkot, ha valaki már előre megtervezte a fejezeteket, de még azok nem nyilvánosak.

xxNaomi B.

2015. március 15., vasárnap

Szövegdoboz kódok #2 - Naomi B.

Bonjour!
Újabb szövegdobozzal érkeztem, amelyhez ugyancsak írtam magyarázatot, mint Barry, hogy nektek is könnyebb legyen átszerkeszteni a dolgokat.

Demo /minta/:


Cím
is currently typing...

wrecking ball
by miley cyrus


" i came in like a wrecking ball. "
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tincidunt tristique arcu quis laoreet. Nam blandit magna sit amet consectetur hendrerit. Donec metus dui, iaculis vel luctus sit amet, tincidunt convallis odio. Sed in eros viverra, eleifend odio non, molestie augue. Etiam sit amet tortor id mi dignissim sodales at in metus. Vivamus pulvinar interdum nibh non tincidunt. Integer faucibus rutrum odio, id tempor nibh pretium nec. Aenean feugiat condimentum dictum. Nam sollicitudin dui in eros pellentesque facilisis. Cras vitae diam sem. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Etiam laoreet velit magna, vehicula faucibus sapien auctor non. Nam nisl mauris, vestibulum vitae tortor vel, molestie adipiscing elit. Maecenas lacinia et risus vel vehicula. Morbi mattis purus eget turpis scelerisque, non tempus massa bibendum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ha kíváncsi vagy a kódra kattints a továbbra!

2015. március 5., csütörtök

Tutorial - Sorsolás

Hey!
Ígéretemhez híven itt is lenne a teljes design sorsolása - reméltem volna, hogy többen jelentkeztek -, gratulálok a nyertesnek már most! Illetve hivatalosan is megnyitottuk YOUTUBE csatornánkat, ahol tutorialokat fogtok látni tőlünk! Iratkozzatok fel a csatornára, hogy ne maradjatok le semmi újról!
KATT A CSATORNÁÉRT.  KATT A VIDEÓÉRT.


A teljes designt nyerte: Nesia
Nagyon gratulálok a nyereményedhez, remélem jó kezekben lesz a design, és a címhez és maga a hangulathoz egy nagyon jó sztorit dobsz, már fel is iratkoztam, hogy le ne maradjak a frissítéseidről! :) Legközelebb is lesz lehetőségetek jelentkezni (remélem többen lesztek) és nyerhettek fejlécet és designt! Szép estét nektek, kitartást, már csak egy nap van vissza!:) xx
PS.: Kedves Nesia! Ne felejtsd el felvenni velem a kapcsolatot, hogy betudjalak venni a blogba az alábbi e-mailon: barbushglambert13@gmail.com AMENNYIBEN  Péntek este 21:00-ig nem jelentkezel a nyereményedért, automatikusan a másik játékosé lesz! xx

2015. március 3., kedd

Szövegdoboz kódok - BC.

Sokatok kérése volt, hogy hozzunk néhány szövegdoboz kódot. Nos, Naomi majd külön bejegyzésbe fog nektek hozni még, de jelenleg én szeretnék nektek kitenni párat, ami az én kedvencem - is -. Mivel elég hosszú bejegyzéssé nyúlik el a kód a magyarázattal, így naponta hozom az újakat, hogy jobban áttekinthetőek legyenek!:) Enjoy! x

2015. március 2., hétfő

Névtelenül a semmibe

Sziasztok!
Még régebben megfogalmazódott bennem egy rövidke cikk, ami valójában a névtelenül írókról szól. Sajnos lehetőségem előbb nem telt befejezni, de immáron befejezettnek tudhatom. Elsősorban a legtöbb bántás (ha nevezhetem így) a névtelen írogatók birodalmában érkezik, azaz az ask.fm-ről. Hogy miért is térek ki rájuk?
Ez egyszerű!
Talán ti nem látjátok, nem olvassátok a bántásokat, de mi igen, és bizony nem hagyhatjuk ezeket szó nélkül. Mint fentebb említettem, térjünk is át a fő témánkra, az ask-ra.

Elkészült teljes design

Tiltott szerelem (a blog jelenleg még privát, de a későbbiekben nyitott lesz)

2015. március 1., vasárnap

Teljes Design

Hey!
Mint láthatjátok, a blog felvette tavaszi külsejét Naomi segítségével. Remélem tetszik nektek.
Készítettem egy designt, igazából nem rendelték. Szóval, ha szükséged van egy kék designre, aminek a fejléce is már kész, szereplő is, cím is, és tudsz hozzá sztorit képzelni, akkor írj egy megjegyzést, és sorsolásként oda adom a nyertesnek a blogot:)
A sorsolás vége: 2015.03.05 (csütörtök)

Kis ízelítő:

Könnyü kivágás

Bonjour!
Már régen érkeztem olyan bejegyzéssel, ahol a szerkesztésben tudok nektek segíteni és nem csak a képekkel, színezéssel.
Sok szerkesztőnek okoz nehézséget szépen kivágni a képeket, hiszen olyan nehéz pontosnak lenni. Most próbálok ebben segíteni.
Figyelem! Csak Photoshop CS5-től működik! Emellett az én ps-em angol nyelvű, de a képen minden látszik.
Mindössze pár egyszerű lépést kell követnetek. Tartsatok velem! 

Hangolódjunk a tavaszra

Bonjour!
Mint láthatjátok újra tavaszias külsőbe öltözött a blog, amely remélem elnyeri a tetszéseteket! A mai napon érkezem a ,,Könnyű és szép kivágás" bejegyzéssel, ami remélem hasznos lesz számotokra és tudok vele kicsit segíteni a nehézkes formák - főképpen hajak-  szép kivágásában.
Esetleges véleményeket szívesen fogadunk kommentben, chatben vagy askon keresztül a designról.
Szép napot!