2014. december 31., szerda

HAPPY NEW YEAR

MINDENKINEK SIKEREKBEN ÉS SZERETETBEN
GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!


KELLŐEN BÚCSÚZTASSÁTOK EL AZ ÉVET!♥

SZERETNÉNK NEKTEK MEGKÖSZÖNNI EZT A GYÖNYÖRŰ ÉVET!
EBBEN AZ ÉVBEN 
*200+ FELIRATKOZÓT
*171 BEJEGYZÉST
*56.000+ OLDALMEGJELENÍTÉST
*435 MEGJEGYZÉST
TUDHATUNK MAGUNKÉNAK

EZERSZER ÖLEL TITEKET AZ EBBEN A PILLANATBAN 
IS ÉRTETEK SZORGOSKODÓ
NAOMI B. ÉS BARRYC.

Trailer - BarryC.

Elkészült trailer, Madison G. Wyla részére :)


Elkészült trailer a saját blogomhoz! :)


Elvihető fejlécek


Ha viszed valamelyiket, a forrást ne felejtsd meg megemlíteni! x
Elkészült rendelés.2014. december 30., kedd

Design - Ugrás!

Bonjour!
Újabb elkészült rendeléssel jelentkezem. Remélem elnyeri a ti- és rendelő tetszését is!:)

2014. december 29., hétfő

Textúrák (30+1db)

Bonjour!
Újabb adag textúrával érkeztem meg hozzátok, remélem fel tudjátok őket használni!:)
Pipákat szívesen fogadom!


2014. december 27., szombat

Design - A szív azt akar, amit akar


Bonjour!
Igazi karácsonyi csoda (így karácsony után 1 nappal), de elkészültem L. Szily kinézetével, amelyet ezen az oldalon tekinthettek meg:


Remélem nektek is elnyeri tetszésetek! Igyekszem elkészíteni a többi rendelésem is a szünet alatt, de még mindig inaktív a rendelés amíg az összeset le nem tudom. Miután ezekkel végzek új rendszert kell bevezetnünk, mert sajnos még a limit sem volt elég arra, hogy minden időben elkészüljön és ne hiába dolgozzunk. 
További szép napot!
xxNaomi B.


2014. december 26., péntek

Ajánló - The dimension

Bonjour!
Ezúttal egy ajánlóval érkeztem. Tudom, igen hirtelen, bejelentés nélkül jött ez a bejegyzés, de az Indira's által rendezett karácsonyi húzáson vettem részt, amelyben leírtam, hogy én mit tudok készíteni az illetőnek, s én minek is örülnék. Azt még most (ajándékozás előtt öt nappal) nem tudom, hogy engem ki "húzott", pedig megöl a kíváncsiság. Azonban az én húzottam Angel S., aki egy ajánlót kért új blogjáról, s én ezt neki ezer örömmel el is készítem. 
Kellemes olvasgatást és mindenkinek kellemes ünnepeket kíván az EWD!


Egy egyedi, nem sablonos történetet keresel amiben dimenziókon át utazhatsz, s követheted végig egy lány életét? Úgy érzem megtaláltad, s egy kattintás választ el tőle.
Némi adat:
A blog jelenleg egy Prológussal rendelkezik, amely igen figyelemfelkeltő.
A blog írója Angel S.
A blog 2014. 10. 29-én nyílt meg. 
A történetről egy kis szösszenet:
Jenette és barátnője Tris, koleszba költöznek. Életük legjobb és egyben legnehezebb éveivel néznek szembe. Jenette egyik nap a pincébe találja magát ahol rábukkan egy kis ajtóra. A kíváncsiság majd megöli, és már nem bírja tovább. Bemegy a kis ajtón, és amit lát az nem hétköznapi. Minden nap lemegy a pincébe, át az ajtón, de napról napra szörnyűbbnél szörnyűbb dolgokat lát...
Vajon Jenette egy dimenzióra talált, vagy ez mind csak a képzelete szüleménye? És ki az az idős néni a hintaszékben?

Úgy gondolom egy igen megnyerő és egyedi történetnek nézünk elébe, amelyre érdemes felfigyelni. A szereplők jelleméről még nem sokat tudni, de ennyi alapján is ki tud derülni, hogy nagyon egyedi, személyreszabott jellemeket ismerhetünk majd meg az olvasás során. 
A blog jelenleg egy egyszerű, de nyugodt külsővel rendelkezik, amely az olvasáshoz tökéletes "környezetet" biztosít. A szürke háttér nyugtat és a szöveg sem égeti ki a retinánkat, esetleg olvasás alatt nem ugrik ki a szemünk a helyéről.
Szóval hogyha te is felfigyeltél rá iratkozz fel te is, olvass bele és figyeld meg, hogy egy szenvedély lesz számodra a blog olvasása.

A kérésére összeállítottam egy pár kérdéses interjút is, amelyet most itt ti is elolvashattok:
1. Miért kezdtél bele a blog írásába?
Az egyik barátnőmmel még szeptember környékén beszélgettünk mindenféléről, de főleg a blogokról. Aztán mondta hogy írjunk közösen egy történetet, ami egy lányról szól, aki dimenziókba megy át. De hogy őszinte legyek, az elején nagyon lelkesen írtam a prológust, de 2 hónapig semmi. És azt hiszem most újra belevágok. Tehát főként a barátnőm elképzelései miatt, és ezt neki nagyon köszönöm:)
2. Honnan jött az ötlet, hogy egy ilyen blogba kezdj bele?
Ez is szintén barátnőm unszolása miatt.
3. Mióta tevékenykedsz a blogger világban?
2013. decemberén volt egy blogom, egy másik fiókkal. Tehát 1 éve vagyok a blogger világában, és abból 2 történetes és 2 design blog, illetve egy blogversenyes blog is volt.
4. Neked van egy amolyan ,,blogger rendszered" amelyet követsz írás előtt? (értsd: mi kell ahhoz, hogy nyugodtan le tudj ülni és megírni egy a következő fejezetet?)
Valami kellemes, inspiráló zene, ami ötletet ad. Vagy felhozok rágcsát, és már is van ötletem:D
5. Te hogyan készülsz a karácsonyra?
Feldíszítem a szobám, a házat, és a fát. A családnak veszek/készítek ajándékot. Csinálunk mézeskalácsot, és karácsonyi ételeket. Tehát nagyon karácsony hangulat van most:))

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet mindenkinek!Bonjour!
*dobpergéééééés*
Igen! Újra itt vagyok, félévi hajtásnak két hétre vége és a karácsonyi utazgatások is befejeződtek. Szerencsére az edd tele magad rész még nem, de nem is ez a lényege a mostani bejegyzésemnek!
Nagyon nagyon nagyon boldog karácsonyt szerettünk volna Barry-vel kívánni így utolsó napra is és örömmel teli boldog új évet! Már 1 hete nem néztem fel a blogra és hihetetlen, hogy már 214-en vagyunk. Sajnos a fejlécversenyre mindössze 3 kész fejlécet kaptam a 12 jelentkezőtől. A három jelentkezőnek készülök majd külön bejegyzéssel is. 

De, hogy a bejegyzés címéhez hívek legyünk egy nagyon aranyos téli verssel kívánunk nektek szeretetben gazdag karácsonyt és új évet!♥
  Havas a házunk, havas az utca,
Reggeli szél a hajamat fújja.
Teleszór hóval, beborít dérrel,
Bújócskázom a nevető széllel.
Fa mögé bújok, utolér nyomban,
Szaladok fürgén, megelőz gyorsan.
Futok a hóban, libben a sálam,
Fütyörész vígan, sebesebb nálam.
Nyílik az ajtó, törlöm a lábam,
Meleget ont a kályha a házban.
Zörren az ablak, Szél koma rázza,
holnap is eljön, ezt dudorássza.

Susogó karját búcsúra inti,
Hópihecsokrát szanaszét hinti.


Emellett meg szeretnénk említeni, hogy senki se lepődjön majd meg, ha egyik nap eltűnik a blog, mert téli külsőre fogunk váltani, de mindenki nyugodjon meg! Mindössze fél órát fog igénybe venni amíg átváltozunk.

2014. december 22., hétfő

Novella?!

Üdv.

Csak egy rövid bejegyzéssel jöttem. Egy aprócska két mondat, ami most meghatározza a hangulatomat.

Köszönöm a Novellákat a versenyre. Azt hiszem most jött el az idő, hogy több versenyt ne hozzak létre.

És persze még annyit; Egy lány volt aki beküldte, az Ő novelláját átellenőrzöm, megfogalmazom a kritikáját és kiteszem a blogra. Természetesen egyedüli beküldőként Ő nyerte meg a versenyt. Köszönöm még egyszer ezt a csodás versenyt!x 

2014. december 21., vasárnap

#Információk

Üdv.
12.01-től kezdetét vette a harc a fődíjért a novellaversenyemre. Örömmel fogadtam, hogy 7-en jelentkeztek rá, és őszintén bevallva nagyon vártam rá a költeményeket. Tegnap (2014.12.20) volt a beküldési határidő, pontosabban éjfél. Nem vagyok annyira kötözködős, mérges, felháborodott, de ha jelentkezel egy versenyre, miért nem küldöd el a határidőre a művet? Tudom, én is jelentkeztem már ilyen versenyre és mindig az utolsó pillanatra hagytam az egészet, de még is megírtam és tisztességesen elküldtem a versenyre. De ti, akik jelentkeztetek egy e-mailt se méltattatok, hogy "Ne haragudj, de mégse tudom megírni" vagy éppen "Ne haragudj, de még nem sikerült megírnom, amint meglesz esküszöm elküldöm."  Ehelyett csak egy versenyzőtől (Ő is facebookon az ismerősöm, barátnőm) kaptam visszajelzést, hogy folyamatosan próbálja írni a novellát, és tegnap mondta, hogy még egy kis időt szeretne, mert nem tudta befejezni. Mint említettem nektek is, ha kell húzom az időt, tehát MA ÉJFÉLIG KÉREM BEKÜLDENI AZ ÖSSZES NOVELLÁT. Amennyiben a jelentkezők nem küldik el, automatikusan kizárom őket a versenyből, és onnantól az általam létrehozott egyéb versenyre NEM jelentkezhetnek.

Felidézném a beküldéshez való GY.I.K-et.

  • E-mail címemre várom az elkészült novellákat, fájlként feltöltve: barbushglambert13@gmail.com
  • A beküldési határidő: 2014.12.21 (00:00)

2014. december 17., szerda

Etermas #1

Készítettem nektek karácsony alkalmából egy kis prezentációt, nem nagy dolog, igazából ez az első alkalom, hogy ezt az alkalmazást, programot használtam, így hát nézzétek el nekem, hogy rövid és talán unalmas, de legközelebb ígérem, hogy sokkal izgalmasabb témát fogok boncolni nektek:)xx

2014. december 14., vasárnap

Novellaverseny résztvevők

Hai!
Régen jelentkeztem már, ráadásul a versenyre a jelentkezés is lezárult és még csak most jutottam el odáig, hogy összegezzem őket. 7-en jelentkeztetek rá, aminek nagyon örülök; remélem a művek is megérkeznek az e-mailomra. Nos, itt is lenne az a hét versenyző, akik harcban állnak a fődíjért! x

- Szilágyi Fruzsina
- Aria Wade
- Maya Boo *Directioner
- Linden Sky
- Carlie Verna
- Noemi Soler
- Madison G. Wyla

Sok sikert a versenyhez, ne feledjétek az időpontokat, lassan lejár a határidő, már csak 5 nap! x