2014. november 28., péntek

Fejlécszerkesztő verseny 2014

Bonjour!
Sajnálatos módon eddig egyetlen egy jelentkezést sem kaptam a fejlécszerkesztő versenyre és kipróbáltam a kommentelést. Nem engedi. Mármint ahhoz a bejegyzéshez nem engedett kommentelni, így hogy ezt elkerüljem egy jelentkezési lapot kell kitöltenetek, majd pedig a kész műveteket elküldeni erre az e-mailre: naomi.bdesign@gmail.com
Még egyszer nagyon sok sikert kívánok mindenkinek, némi változás történt a versenyben, szóval mindenki olvassa el figyelmesen!

Kötelező:
 •  Feliratkozni a blogra. Igen az a fránya feliratkozás már megint! Azonban nem szeretnénk senki után egyenként rohangálni. A verseny után bármikor le lehet iratkozni, de a végeredményig kötelező. Senki se fogja senki fejéhez tartani a pisztolyt, hogy már pedig utána is itt maradsz!:) 
 •  Kitölteni a jelentkezési lapot, az alapján fogom tudni hány ember vesz részt a versenyen.

Tudnivalók:
 • Mind a két kategória egy fordulós. 
 • A verseny 6 jelentkező után fog indulni! Amennyiben ezt a számot túllépjük az első hármat fogom díjazni.
 • Maximum 2 munkát lehet beküldeni. (akár mindkettőt elkészítheted, akár egyet is elküldhetsz két féle képen)
 • A munkákat CSAK e-mailben fogadom el!
 • A fejlécszerkesztő versenyre készült munkákat ide kérjük: naomi.bdesign@gmail.com
 • JELENTKEZÉSI LAPOT ITT TÖLTHETED KI
Határidők:
 • Jelentkezés kezdete: 2014.11.28.
 • Jelentkezési határidő: 2014.12.08.
 • Beküldési határidő: 2014.12.22.
 • Eredményhirdetés: 2015.01.02.
 • Verseny összegzése: 2015.01.08.

FEJLÉCSZERKESZTŐ VERSENY (NaomiB.)
Hogy mi is lesz a feladatotok? Két feladat közül választhattok! Mivel a nyertessel esetlegesen terveim lesznek ezért nagyobb esélyt jelent ha az első feladatot készíted el!
1, A Skins című filmről kell készítenetek egy fejlécet! A részleteket rendelés formátumban adjuk meg. 

- Hova kell? (linkeld!)  Jelenleg a blogot még nem tudom linkelni, mert nem nyílt meg. 
- Mit írjak rá? Skins meg egy saját idézetet: Szerelembe esni olyan, mint málnaszörpöt önteni a frissen mosott takaróra. 
- Ha van elképzelésed írd le vagy linkeld! Nincs különösebb elképzelésem. Mindenképpen nem egy kicsi fejlécet szeretnék. Legyen rajta az egyik szereplő, mind1 melyik, de jó minőségű kép legyen. Gif-et szeretnék rá, vagyis az plusz pont, nem muszáj. Legyen rajta egy hervadó virág. Meg egy kaput is szeretnék. Meg talán egy szemet. A többit rád bízom. Mindenképpen illeszkedjen a filmhez. 
- Milyen színű legyen? (lehet színes, de lehet fekete-fehér is!) Színeset kérnék mindenképpen! De valami sötétebbet. Esetleg sötét kék, zöld vagy akármilyen, Színes legyen, de véletlenül se rikító. 
- Gif legyen rajta? (ha igen akkor linkeld melyik, vagy ha nincs megadott akkor írd le miről keressek) Legyen! De nem muszáj. Valami szép ami illik a filmhez. 
- Ki/Mi szerepeljen rajta? (minden dolgot írj le! pl.: Palvin Barbara, rózsa, palota, madarak) MAXIMUM 3 embert teszek rá! Egy főszereplő, akit szeretnél. Mint már írtam egy szem, kapu és hervadó virág. A többit rád bízom.
- MÉRET! Ha nem adsz meg méretet 960x496-os lesz. (ez egy eléggé nagy méret) Ez szerintem jó.

2, A második feladat lényege a tél. Semmi különösebb megkötés nincs, csak hogy ha ránézek érezzem a tél hangulatát. Nem csak rá kell dobálni pár égőt és rá egy lányt! Szinte érezzem a forrócsoki illatát, kedvem támadjon kimenni hógolyózni, jöjjön meg a kedvem ajándékokat bontogatni! Érzelmeket kérek. Semmi mást. A címnél kerüljétek a Winter és Tél feliratot. Még ha latinul írjátok az is más, de jobban örülnék egy télies, de egyedi címnek. [például: lábnyomok a hóban (ez már nem felhasználható)]

A posztot bármelyik pillanatban megváltoztathatom! Amennyiben változás lesz az új szöveget ilyen formátumban olvashatod! 

2014. november 26., szerda

Novellaverseny

Hai!

Igen, jöhetnek a szemrehányó megjegyzések és egyebek, amiért ennyire régen nem jelentkeztem. Minden összejött. A gép megutált, és sikeresen alig akar bekapcsolni. Ha meg is teszi, akkor kb. 10 percre, majd befagy és puff. Annyi. Egyszóval, egy ideig hiába rendeltek bármilyen szerkesztést, sajnos nem tudom megcsinálni. Így csak kritikát rendeljetek, maximum 3-an pl; esetleg ajánlót. De hagyjuk is a témát, nem untatnálak vele titeket. Térjünk inkább át a versenyre. Nos, kezdeném a szabályokkal, majd jönnek a dátumok és témák. Nem tudom, lehet Naomi már említett néhány szabályt, de mivel nem emlékszek rá (upsz) így most felidézném az általam előírtakat.

GY.I.K


 • A novellát wordben kérem, legalább 2,5 oldalasan, de ha több az csak jobb.
 • A betű mérete 12px és típusa választható. Times New Roman vagy Arial. 
 • A megszabott témának megszabott mondata lesz. Kérlek, hogy a mondatot építsd bele történetedbe, legyen az az elején, közepén esetleg végén. 
 • A történetedben lévő karakterek nincsenek meghatározva: lehet híresség-, nem ismert-, normális karakterek. Nincs kikötés.
 • A tartalom bármi lehet A képek s mondatok mögött egy tanácsot is találhatsz, hogy milyen történetbe építheted be.
 • A kész Novellát CSAK! e-mailben fogadom el, ill. CSAK! Csatolt Word file-ként.
 • Ahhoz, hogy jelentkezésed érvényes legyen, iratkozz fel a blogra, ha még nem tetted! 
JELENTKEZÉSI ILLETVE BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ (egyéb határidők)

 • Jelentkezés helye: JELENTKEZÉSI LAP
 • Jelentkezés kezdete: 2014.11.26 
 • Jelentkezés lezárása: 2014.12.01
 • Beküldési határidő: 2014.12.20
 • Ellenőrzési idő: egy hét (maximum 2) 
 • Poszt frissítése - novella + kritika: 2014.12.23 (nem biztos)
 • Eredményhirdetés: 2014.12.30
 • Ajándékért való jelentkezés: 2015.01.01
 • Összefoglalás: 2015.01.05 (felvételihez alkalmazkodva)

A téli szünetben már szeretném A novellákat ellenőrizni, mivel akkor lenne " időm " a gyakorlatok mellett.
A novellának a megírásának pontos ideje: 2014.12.01 - 2014.12.20 (vagyis van rá összesen 19 napod) ha szükséges az időt hosszíthatom.

TÉMÁK, AMIKBŐL VÁLASZTHATSZ, S MONDATOK

1. " Puha érintése, édes csókja, s illata újra visszatért, majd
szívem nagyot dobbant. Ő az, aki visszahozta a rég elvesztett érzést. "
( az idézet egy amnéziás lány történetébe illő, aki visszaszerzi emlékezetét szerelme tetteitől)

2. " S lám, itt vagyok. Fájt, de felálltam, s harcoltam. 
Mindenki aki ellenem lépett, most mind bocsánatért könyörög. "
(az idézet egy harcból visszatért lányról, vagy egy nehéz sorson átlépett lányról is szólhat)

3. " Hosszú út volt, de veled könnyebbé vált. " 

4. " Végre itt a pillanat. Mely hónapokat együtt átvészeltük,
most még inkább összekovácsol. Te az enyém vagy, én pedig Tiéd. "


Sok sikert Wonderek a versenyhez, ne feledjétek, csak akkor indul,
 ha legalább 3-4 versenyző van. A témák bővülhetnek, ahogyan a kikötések is. 
Ha bármiféle kérdésed van ezzel kapcsolatban, akkor írj megjegyzést, e-mailt vagy kérdezz
ask.fm -en , ill. a BarryC. -s facebook profilomon bátran, és válaszolok/unk. Xx

2014. november 16., vasárnap

Megújultunk

Bonjour! 
Szép estét mindenkinek! Mint ígértem, meg is érkezett az újabb kinézet, ami lehetőleg elnyeri a tetszésetek. Ez nem egy túlcsicsázott kinézet, sőt egy meglehetősen egyszerű design. Én a telet egyszerűnek és nyugodtan képzelem el, így letisztult lett, de mivel még nincs vége az ősznek teljes mértékben, így a fejlécen megtalálhatóak még az őszi levélformák. Nagyon remélem, hogy nem okoztam csalódást és tetszik nektek is. Nekem most személy szerint érdekes, de tetszik, mert a fejlécre most igazán büszke vagyok, mert rengeteg időt fordítottam rá.:) Véleményeket szívesen fogadok kommentben, esetleg askon.:)
FONTOS, hogy minden megjegyzés végén megtaláljátok majd a linket ahol kommentelhettek, mert sajnos még nem állt helyre a megjegyzés és így nagy eséllyel rossz helyre kommentelnétek, mert mindig az egyel lentebbi bejegyzés komment részét teszi felülre! Szóval mindenki a bejegyzés végén található linkre kattintson, ha kommentelni szeretne!:)
Itt szeretném nektek megköszönni azt, hogy elértük a 200-as határt, mert nekem erre még nem volt eddig lehetőségem! Nagyon sokat jelent, hogy ennyien kíváncsiak a blogra!
Ideje felírni a dátumot. 
Indultunk: 2014.01.24.
100 feliratkozó: 2014.04.17.
200 feliratkozó: 2014.11.01.
Hogy megköszönjük nektek Barry-vel egy- pontosabban két versennyel készültünk nektek!:) Várunk rájuk mindenkit sok szeretettel! 
..................................................

Mivel sokan kértétek még régebben, hogy legyen novellaverseny, azonban egyedül nem tudtam bevállalni így most ezt megvalósítjuk. A novellaverseny fő zsűrije BarryC. lesz. Én pedig a fejlécszerkesztő versenyt vállalom magamra.

Kötelező:
- Feliratkozni a blogra. Igen az a fránya feliratkozás már megint! Azonban nem szeretnénk senki után egyenként rohangálni. A verseny után bármikor le lehet iratkozni, de a végeredményig kötelező. Senki se fogja senki fejéhez tartani a pisztolyt, hogy már pedig utána is itt maradsz!:) 
- Kommentben leírni: Feliratkoztál?(mindenkinél ellenőrizni fogjuk) Neved? Blogger Neved? (nem kötelező, hiszen látom) E-mail címed? Melyik kategóriában nevezel? 

Tudnivalók:
- Mind a két kategória egy fordulós. 
- A fejlécszerkesztő verseny 7 versenyző után indul, a novella pedig 5-től. [esetleg a 4-et is meg fogjuk fontolni, de lesz rá bőven idő és a nyeremény (amely meglepés) nem lesz éppen kisebb dolog] Az biztos hogy ha 3 versenyző vagy az alatt van a létszám akkor nem fog elindulni a verseny. Ha 6 jelentkező van vagy az felett akkor első 3 helyezettet hirdetünk, de ha az alatt akkor csak első helyezettet! A fejlécszerkesztő versenyben az első hármat fogom díjazni és az első kap nagyobb nyereményt. 
- Maximum 2 munkát lehet beküldeni. (ez természetesen a fejlécsz. versenyre vonatkozik)
- A novellaversennyel kapcsolatban itt is megemlítem: Times New Roman 12-es formátumban kérünk minimum 1 oldalt maximum 3-mat. 
- A fejlécszerkesztő versenyre készült munkákat ide kérjük: naomi.bdesign@gmail.com
- A novellaversenyre készült munkákat pedig ide kérjük: barbushglambert13@gmail.com


FEJLÉCSZERKESZTŐ VERSENY (NaomiB.)
Hogy mi is lesz a feladatotok? Két feladat közül választhattok! Mivel a nyertessel esetlegesen terveim lesznek ezért nagyobb esélyt jelent ha az első feladatot készíted el!
1, A Skins című filmről kell készítenetek egy fejlécet! A részleteket rendelés formátumban adjuk meg. 

- Hova kell? (linkeld!)  Jelenleg a blogot még nem tudom linkelni, mert nem nyílt meg. 
- Mit írjak rá? Skins meg egy saját idézetet: Szerelembe esni olyan, mint málnaszörpöt önteni a frissen mosott takaróra. 
- Ha van elképzelésed írd le vagy linkeld! Nincs különösebb elképzelésem. Mindenképpen nem egy kicsi fejlécet szeretnék. Legyen rajta az egyik szereplő, mind1 melyik, de jó minőségű kép legyen. Gif-et szeretnék rá, vagyis az plusz pont, nem muszáj. Legyen rajta egy hervadó virág. Meg egy kaput is szeretnék. Meg talán egy szemet. A többit rád bízom. Mindenképpen illeszkedjen a filmhez. 
- Milyen színű legyen? (lehet színes, de lehet fekete-fehér is!) Színeset kérnék mindenképpen! De valami sötétebbet. Esetleg sötét kék, zöld vagy akármilyen, Színes legyen, de véletlenül se rikító. 
- Gif legyen rajta? (ha igen akkor linkeld melyik, vagy ha nincs megadott akkor írd le miről keressek) Legyen! De nem muszáj. Valami szép ami illik a filmhez. 
- Ki/Mi szerepeljen rajta? (minden dolgot írj le! pl.: Palvin Barbara, rózsa, palota, madarak) MAXIMUM 3 embert teszek rá! Egy főszereplő, akit szeretnél. Mint már írtam egy szem, kapu és hervadó virág. A többit rád bízom.
- MÉRET! Ha nem adsz meg méretet 960x496-os lesz. (ez egy eléggé nagy méret) Ez szerintem jó.

2, A második feladat lényege a tél. Semmi különösebb megkötés nincs, csak hogy ha ránézek érezzem a tél hangulatát. Nem csak rá kell dobálni pár égőt és rá egy lányt! Szinte érezzem a forrócsoki illatát, kedvem támadjon kimenni hógolyózni, jöjjön meg a kedvem ajándékokat bontogatni! Érzelmeket kérek. Semmi mást. A címnél kerüljétek a Winter és Tél feliratot. Még ha latinul írjátok az is más, de jobban örülnék egy télies, de egyedi címnek. [például: lábnyomok a hóban (ez már nem felhasználható)]

Az elkészült műveket ide kérem: naomi.bdesign@gmail.com
Nevezési határidő: 2014.12.14.
Beküldési határidő: 2014.12.28.
Eredményhirdetés: 2015.01.24.

A novellaíró versenyről hosszabb bejegyzés a hét folyamán érkezik!

Komment

2014. november 9., vasárnap

Zeneajánló

Bonjour!
Még soha életemben nem írtam ilyen bejegyzést, de ezt is el kell kezdeni. Ezúttal zenéket hoztam nektek amik az én személyes kedvenceim. Szerintem nagyon jó ihletadók. Ezek ha megtetszenek akár a blogotokra is berakhatjátok. Megsúgom nektek, hogy a jövőhét folyamán *tütütütütü* új design. *ba dam tss*
Jó zenehallgatást mindenkinek és kitartást a jövőhétre! (a pipákat és megjegyzéseket még mindig szívesen fogadom:D)


2014. november 3., hétfő

Közvélemény-kutatás - Cikk

Hai!
A mai napon lezárult a kérdőívhez való bejutás, szavazás. Örömmel fogadtuk az összes választ, s így 57 szavazat érkezett be összesen. Ámbár tudom, hogy sokan nem ismerték közüle a blogot, - facebookos csoportba is feltüntettük a kérdőívet  még is köszönjük, hogy Ők is kitöltötték! Ígértem nektek egy összegző cikket ebből kifolyólag, hogy átlagban hányan szavaztak ugyanarra a válaszra, és mit gondoltok a bloggerről. Viszont, ha leszűrném azokat az embereket, akik a kérdést nem értelmezték, vagy épp valami úgy mondd, nem komolyra sikeredett, talán 50 érvényes szavazat is lehetett volna. De ez lényegtelen! Nos, az első kérdés nem más volt, mint:

" Miért kezdtél el blogolni? "
Többnyire szép, hosszú mondatokban megfogalmazták, hogy miért is, de sokan elviccelték ha lehet így mondani a választ. Sokatok említette meg, hogy más blogok keltették fel az érdeklődésüket, amikből kisebb ötletek szivárogtak fejükbe, amit leírtak egy bloggként. Mások pedig a barátnőjük kérésére kezdtek bele, vagy utolsó esetként egy hobbiként; egy jövőbeli vágy miatt (írói pálya választása stb.), és persze előfordult az egyedüllét és más indokok miatt!
Íme néhány válasz, amik szépen, rendezetten meglettek fogalmazva

(részlet)
"... Az írás mindig is hatalmas szerepet töltött be az életemben. A fájdalom, a bosszú, a szeretet illetve a magány levezetése volt vele a cél. Ha nem kezdtem volna el blogot vezetni, novellákat illetve könyvet írni, nem tudom hol lennék most, de az biztos, hogy nem jó helyen..." 

vagy pedig egy másik fogalmazás 1 mondata

"...Azért kezdtem el blogolni, mert úgy éreztem megtaláltam azt a hobbit, amit szeretnék sok éven át is élvezni. Miután rájöttem, hogy szeretek írni és pozitív visszajelzéseket is kaptam, elgondolkoztam a blogoláson, hogy másokkal is megoszthassam, amit tudok. Az első blogomat azért nyitottam, hogy a "regényeim" mellett az életemről is írjak pár sort..."

Illetve, meghiszem én, hogy szerinted ez egy nagyon nagyon röhejes vicc, de azért az illedelmes beszédet ismerjük már! Többször is előfordult, hogy trágár szavakkal illették mondatukat, ami nem elviselhető egy kérdőívben, esetleg blogon! Ez volt az egyetlen eddig olvasott válasz, aminél betelt a pohár!! És nem csak az, hogy így beszélt, de hogy még a helyesírást se ismeri..!

(részlet)

  "...1. mert mindig blogolás közben masztizok 2.dugás közben van időm gondolkodni a következő részeken 3. felizgulok amikor "olyan" részt írok 4. el szoktam jácani amit írok 5. miközben a pasim fgoja a csöcsikém aközben szoktam íni néha és jó érzéssel tölt el..."

És ezek után jöjjön a második kérdés:

"Melyik évben nyitottad meg hivatalosan az első blogodat?"
Négy választási lehetőség volt; 2012; 2013; 2014; egyéb 
A szavazás eredménye %-ban:
2012: 26%
2013: 21%
2014: 33%
Egyéb: 11%
A százalékokból levezethető, hogy a legtöbben az idei évet választották a blogolás kezdeteként, de vannak, akik már régebben is elkezdték eme hobbijukat, vagyis összesen 15 ember. 


"Szerinted az újdonsült blogosok komoly szándékkal nyitottak blogot, vagy csak divatból?"
 A két választási lehetőség a " Komoly szándékkal nyitottak blogot " és a másik pedig a " Divatból ".
77%-kal nyert a Divatból fül, mi szerint a mai írók csak azért nyitnak design blogot, vagy épp történetest, mert mindenki ezt csinálja. A divatban egyetértettem. Sokan csatlakoznak a bloggerhez úgy, hogy nem tudnak írni. Tele van a sztori helyesírási hibákkal, rövideket ír, nem figyel a fogalmazásra. És mivel egyre több hasonló fajtájú, témájú blog jön létre, észrevehető, hogy igenis azért nyitották meg a blogot, mert mások is ilyet írnak. Persze, lehet, hogy később ezzel fejlődik az írás tudása, és később már egy rendes részként jelennek meg a blogon lévő fejezetek, de elsősorban az indok, amiért nyitottak, az a divat. A komoly szándékhoz mindössze 13 szavazat érkezett, vagyis 23%. Persze elképzelhető, hogy igaz ami ezt illeti, mivel én magam is nagyon sok bloggal találkozok, ami igényes, és látszik rajta, hogy teljesen kidolgozza az alap sztorit, már a prológustól kezdve.

Mivel még négy darab kérdés volt a kérdőíven, így a maiban utolsóként csak a szavazósat, és egy darab válaszadósat tettem ki Nektek, a következő adag a hét vége felé várható majd!

És most nézzük az utolsó két kérdésre érkezett szavazatokat!

" Milyen fajta blogot olvasol legszívesebben? "
 Itt 5 választási lehetőség nyílt számotokra, szavazókra. A " Blogmagazin, Véleményblog, Gasztrológia, Sablon blog, Egyedi blog " Mint azt a diagram is mutatja, az Egyedi fül nyerte meg a csatát kerek 46 ember szavazatával, azaz 81%-al. Ez természetes volt a blogosok, olvasók köreiben, hogy az Egyedi blog mellé pártolna, mintsem hogy a sablonoshoz. Ide mindössze 4 % érkezett. A véleménybloghoz érkezett a második legtöbb szavazat, vagyis 7 %. Viszont hatodik elemként elfelejtettem közé sorolni a Beauty blogokat, biztos az is az első három legtöbb szavazatot kapott téma közé lett volna sorolva. Gasztrológiát mindössze 1 ember jelölte be, míg Blogmagazint 2-en. Itt is egyetértek a hatalmas piros folttal rendelkező témával, hisz nincs is jobb, mint egy teljesen egyedi, ötletes blogot olvasni, ugye?

"Megbántad, hogy belekezdtél a blogolásba?"
 Nos, ennél a kérdésnél igen egyszerű dolgotok volt, hisz kettő választási lehetőség állt rendelkezésetekre. Megbántad vagy sem? Örömmel láttam, hogy 52 ember (91%) NEM bánta meg, hogy belekezdett, viszont meglepődtem, mikor az ellentétes lehetőségnél 9% (5 ember) IGEN! megbánta. Persze mindenkinek a maga véleménye, hogy jó ötlet volt-e, hogy belekezdett vagy sem, számomra nagy lehetőséggel ért, hogy megtaláltam ezt az oldalt, hogy belekezdhettem a blogolásba; avagy szerkesztésbe és írásba. Már-már annyira nem bántam meg, hogy el se bírok szakadni a blogoktól, éjjel-nappal tudnám olvasgatni Őket, és ahogy az édesanyám is megjegyezte " El kéne tiltani Tőled a blogokat " Ebben a két és fél évben nagyon sokat változott a hozzáállásom az íráshoz és szerkesztéshez is egyaránt. Amelyen legalul kezdtem, s szépen fellépdeltem azokon a megmászhatatlan lépcsőfokokon, és ím! itt vagyok, mint kitanult író (köszönöm a támogatást a barátnőimnek, a bloggertársaimnak Madison G. Wylanak (írás) és Naomi B-nek (szerkesztés)).

Ti mit gondoltok a szavazás végeredményeivel kapcsolatban? Nem szavaztál? Írd meg megjegyzésben, hogy TE miért tetted a lépéseket, és miket választottál volna! Ki segített téged az írásban/szerkesztésben? 

Köszönjük még egyszer az itt összegyűlt 52 (!!) szavazatot,  és a szép, kedves gesztusokat amiket Ti megfogalmaztatok a válaszaitokban, remélem máskor is számíthatok rátok mint kérdőív kitöltésében, illetve előreláthatólag a készületben lévő bejegyzések Tőlem nem mások, mint:

 • Közvélemény-kutatás - Cikk #2 felvonás
 • Hogyan legyek egyedi blog író?
 • Modul kódok, színösszeállítások, psd színezések ill. modell képek

Szép estét kívánok a továbbiakban, jó tanulást! 
BarryC. xx
(és a megbúvó Naomi B.)

2014. november 1., szombat

Viccbombák

Bonjour!
Drága egyetlen olvasóink annyira szeretem olvasgatni ilyenkor a kérdőívbe érkezett véleményeket. Azt hittem, hogy nagyon komoly válaszokat fogunk kapni, de ezek isteniek. Akad szerető, akad kritizáló, de a plusz poén, hogy olyan vicceseket is tudtok írni. Ezek közül kiválasztottam négyet, mivel többet majd egy cikk formájában olvashattok BarryC.-től. Neveket véletlenül se fogok írni, ha jól tudom nem is jelzi szóval mindenki megnyugodhat.:D  
A 200-as bejegyzésemmel holnap érkezek, mert a versenyekről még van mit írni bele!

Vegyünk először is a ,,Mit gondolsz az Eternal Wonderland Design oldalról? Válaszodat indokold!" kérdésre érkezettek közül párat. 
Mire számítunk egy cukorbogyó bloggertől? 
Egyszerűen imádom. Mindig megtalálom amit keresek és a munkáitok sem utolsók. Szerények vagytok és ezt tisztelem. Remélem még sokáig itt lesztek. 
És most nézzünk egy igazit! 
,,IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM! (halálosan komolyan mondom, imádom és megvolt öt mondat:D)" - Drágám mi is imádunk hatszor is! Feldobtad az estém!
Egy kritizáló bloggertől:
A csúszások miatt hidegültem el kicsit a blogtól, remélem ezen javítani fogtok. 
Ehelyett mit kapunk:
Elnézést, de ezt nem szeretném kiírni.:'D Nem csúnya, nem bántó inkább vicces. 
Mi ténylegesen bármilyen kritikát elfogadunk, de normálisan kérjük!:D
De várjatok a kedvencem!
Esküszöm ez viszi a pálmát! Azt hittem csak teljesen komoly bloggerek vannak itt, de imádom, hogy van humorotok. Remélem ez ténylegesen viccből jött!:'D

" Mit gondolsz az Eternal Wonderland Design oldalról? Válaszodat indokold!
Szerintem egy design blog..?? "


Szerintem a holnapi nap folyamán is fogjuk ezeket olvasgatni és ha esetleg van kedved akkor az előző bejegyzésben megtalálhatod a linket ahol te is tudsz nekünk írni. A lustábbaknak itt van: KATT A névtelen harcosoknak kedvez, hogy minden levelet névtelenül kapunk meg, de ki ne örül jobban egy kedves levélnek? Jó éjt mindenkinek, esküszöm feldobtátok az esténk! (néhány szavazat facebook-os csoporttagtól kaptunk, akik nem a blogról irányultak a kérdőívhez.)

200 feliratkozó?!

Hai wonderek!

Hú, nem is tudom mikor jelentkeztem utoljára, és ezt nagyon is röstellem! Tudom, tudom, itt volt a szünet, hogy bepótoljam a lemaradásaimat, rendeléseimet de nem ment! Feladat feladat hátán! Takarítás, előre tanulás, iskolaválasztás stb. De azt is tudom, ez nem mentség arra, hogy nem írtam ki semmit! Mivel elértük a szünet utolsó két napját (most már csak két és fél), így megpróbáltam elszabadulni a többi teendőmtől, hogy kitehessek nektek pár új bejegyzést. Mikor megnyitottam a blogot, nem számítottam arra, hogy "nagy" változás lesz. De mikor legörgettem az éltetőinkhez, megakadt rajta a szemem! 200 feliratkozó? Nem hittem a szememnek, hisz nem olyan rég még csak 197-en voltatok Ti, drága Wonderek! Nagyon boldog lettem, sőt, lettünk mikor megpillantottuk ezt a szép kerek számot, amit 9 hónap leforgása alatt értünk el! Igen, már 9 hónapja, hogy a blogger világban van az EWD. Megéltük ezt a születésnapját is a blognak! Ennek a páratlan számú hónapnak nem igen lett nagy felhajtás tartva, nem lett megünnepelve. VISZONT MOST! Itt vagyunk 200-an, a mi örömünkre, és a blogéra is egyaránt. És ámbár lehet, hogy elmaradt az ünneplés, viszont itt az ideje! Ennek alkalmára Naomi B-vel elhatároztuk, hogy kettő (!!!) kis versennyel fogunk jönni hozzátok, minek bírói külön külön leszünk. Hogy mik lesznek azok a versenyek? Meglepetés! Reméljük sokan közületek jelentkezni fognak! Illetve, létrehoztam/hoztunk egy apró közvélemény-kutatást, amiben a TI blogger életetekről lesz pár kérdés - persze csak amire mindenki bátran válaszolhat -, illetve a 200-as szám örömére, megkérnénk Titeket, hogy pár mondatban foglaljátok össze, hogy miért is szeretitek az oldalunkat, mit gondoltok róla. (Ez kötelező kérdés lesz benne, vigyázz!).
És igen, van még ajándék és meglepetés a tarsolyunkban! (:D) A jövőhét folyamán, immáron a Novemberi hónapban megint csak lesz egy kérdőív, de az már mondhatjuk nyeremény kérdőív lesz. Hogy mi lesz a feladatod? Pusztán kitölteni pár kérdést, aminek a válaszait majd elfogjuk rejteni a blogon. A kérdések között lesz Naomi B-ről pár, rólam és a blogról is. Ez lesz majd a 9. (!) hónapos ajándéka a blognak és nektek is. Amint kitöltöd a kérdéseket, a válaszaid megérkeznek a postafiókunkra, és onnantól kezdve ha helyesen töltötted ki, bele kerülsz abba a bizonyos kalapba, és te is megnyerheted a titokzatos ajándékot. - előre tisztázzuk, hogy nem postázós ajándék lesz, pusztán egy soron kívüli....  Viszont addig is jó időtöltést a közvélemény-kutatáshoz, és szép estét a továbbiakban! Ja, el is felejtettem, BOLDOG HALLOWEEN-T!!!

A KÉRDŐÍV ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI LINKEN:  KATT (szavazni November 03-ig lehetséges!)

Üdv,
Barry C. xx

(a versennyel kapcsolatos információkat megtalálod Naomi B. bejegyzésében, ahol Ő is köszönetét nyújtja az eddig elértekért!)