2014. június 30., hétfő

Rendelések tisztázása

Bonjour!
Sokan kérdezitek meg a chat-en, hogy most akkor mit lehet tőlem rendelni és mit nem. Nekem egyezik az aktivitás modul és a rendelés oldal szövege így nem tudom, hogy nektek mi tér el. De akkor itt most leírom, hogy mit vállalok és azok közül melyik aktív vagy inaktív. 

TELJES DESIGN - INAKTÍV
FEJLÉC - INAKTÍV
KRITIKA - INAKTÍV
RENDEZETT KÉPEK - AKTÍV
EGYSZERŰ KÉPEK (PL. TÁJ, ÉPÜLET) - AKTÍV
HTML - AKTÍV
PNG - AKTÍV
OKLEVÉL [új] - AKTÍV
KÖNYVBORÍTÓ - AKTÍV


NINCS TRAILER RENDELÉS TŐLEM!

Emellett meg szeretném említeni, hogy több mint 50 db rendelésem van így remélem senki sem fog mostantól azon meglepődni, hogy nem vállalok el jó ideig többet! A mostantól érkező rendeléseket egy új mappába helyezem át amelyeket csak ezek után fogok elvállalni. Nálam is lesz mostantól limithatár. Egyszerre 5 db rendelést fogok elvállalni. Ez mindenre érvényes! A fejléctől kezdve az oklevélig.
Ezen kívül remélem megértitek, hogy én igyekszem, de nem lesz kész egyik pillanatról a másikra a rendelésetek, mert azért igyekszem sorrendben haladni. 

Az oklevelet 1 hete vezettük be és nálam már lehetséges kérni. Azonban én csak az alapot vállalom! Tehát kézhez egy Emléklapot és egy Oklevelet kaptok. Erről több információt hamarosan a rendelés menüpontban olvashattok.

Ölel,
NaomiB

2014. június 29., vasárnap

Eredményhirdetés - Legjobb/legötletesebb blogcím

Bonjour!
Megérkeztem a legjobb/legötletesebb blogcím kategória eredményeivel.
A mai napon a legjobb író kategória szavazását is közzéteszem, melyet a modulsávban megtaláltok. (14.00)
Fontos dolgok:
* A nyereményekért július 15-ig lehet jelentkezni.
Nyeremények:
I. helyezett: Interjú + Teljes design + png csomag + 3 hétig kiemelt hirdetés
II. helyezett: Interjú + fejléc + png csomag + 2 hétig kiemelt hirdetés
III. helyezett: Fejléc + png csomag + 1 hétig kiemelt hirdetés 

* A levelet a nyereménnyel kapcsolatban ide írjátok: naomi.bdesign@citromail.hu
Nem szeretném tovább húzni a szót, íme az eredmények.
.
.
.
.
.
.
.
.
A kategória harmadik fokára Madison G. Wyla állhat!
Gratulálok!
Élvezd, hogy félsz
.
.
.
.
.
.
.
.
A kategória második fokára állhat Nesi K. és Sisue Styles!
Gratulálok!
Föld alól a csillagokig
.
.
.
.
.
.
.
.
A kategória első fokára állhat Bubesz Maryette Grimes!
Gratulálok!
The Big Dumb Theory
Gratulálunk mindenkinek!
EWD Team

2014. június 18., szerda

Eredményhirdetés - Legszebb Fejléc

Bonjour!
Igyekszem most már hozni folyamatosan a verseny eredményeit! Ezúttal a legszebb fejléc kategóriában hirdetek eredményt.
A többiek Emléklapja a legutolsó bejegyzésben lesz megtalálható!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lara Rose a dobogó harmadik fokára állhat ezzel a fejléccel.
Lara Design
Gratulálok!

.
.
.
.
.
.
.
.
Vivianne a dobogó második fokára állhat ezzel a fejléccel.
Impissible Love
Gratulálok!

.
.
.
.
.
.
.
.
A Kattogó Klaviatúra szerkesztői a dobogó első fokára állhatnak ezzel a fejléccel.
Kattogó Klaviatúra
Gratulálok!Még egyszer gratulálunk a nyerteseknek!
A nyereményetekkel kapcsolatban írjatok üzenetet! naomi.bdesign@citromail.hu
A nyereményekkel kapcsolatban július 10-ig lehet jelentkezni!
EWD Team

Elkészült rendelések - NaomiB.

Bonjour!
A mai napon két elkészült rendeléssel, a következő bejegyzésben pedig a legszebb fejléc kategória eredményével jelentkezem!
NEM VIHETŐ!
Fejléc:
Remember I'm Alone
Design:
 Előtte:


Utána: 

Justin Bieber - A maffia markában
xxNaomiB.

2014. június 17., kedd

Fejlécek - rendelt fejléc

Hoztam pár elvihető fejlécet és rendelt fejlécet. Ha tetszik pipálj; ha viszed pipálj! xx.
Figyelem! A szöveg alatti fejléc rendelésre készült. Nem vihető! xx.


Táborláz - Tanács időhiányra

Bonjour!
Gondolom már vannak olyanok akik várják az EWD Magazint, de sajnálatos hírem van. Ebben a hónapban nem lesz. Azonban helyette egy hosszabb cikkel érkeztem, hogy kitöltsem valamivel a helyét. 

Mint már a címből is láthattátok újabb tanácsokkal érkeztem, ami azoknak lesz hasznos akik akármilyen elfoglaltság - például tábor - miatt nem tudnak helytállni egy, akár több héten keresztül. 
Érdekes erről írni, mert én jövőhéten és az utána héten is ebben a helyzetben leszek és így nem tudok veletek lenni. aki esetleg Balatonszárszóra jön jövőhéten azt puszilom
Főképpen nem is a bejegyzések miatt kell ilyenkor izgulni hanem a folyton jövő rendelésekkel. Mert ha kiírjuk, hogy ne rendeljetek, de mégsem tudjuk őket elutasítani semmi értelme nincs az egésznek. Egy rendezett blog titka, hogy erős kezek tartják fent. Nem szabad mindent elvállalni. Ha van egy határ azt mindenkinek tiszteletben kell tartania. Ha azt írod a rendelőnek, hogy sajnálom, de nem fogadok rendeléseket egy ideig, akkor Ő elfogadja. De ha te mindenre igent mondasz nem tudod kordában tartani a blogot. És itt jönnek a problémák. Minden egyes rendelést felvettél, s túllépted a határt. Ezek után rájössz, hogy te jó ég pár hét és táborba megyek és nem tudom őket elkészíteni. Gondolhatod magadban...áhh nem lesz semmi gond. Várnak egy kicsit. Azonban kimegy a fejedből mikor hazaérsz és elkezded élvezni a vakációt. Majd pedig 3 hónap múlva kezdenek rád írni az akkor már nem éppen türelmes rendelőid, hogy mégis mikorra lehet várni, mert már rég megrendelték. No igen. Ezek a tanácsok az ilyen helyzetekre lesznek jók. Először is a még "tragédia" megelőzése érdekében írok tanácsokat, majd pedig ha már elkövetted a hibát akkorra is. 
Nem akarod elkövetni a hibát? Olvasd végig! 5 tanács
- Sose mondj igent minden rendelésre, ha már a limithatáron túl van. 
- Írd bele akár egy naptárba, hogy mikor ki írt és jelöld be a táborod. Így fel tudod készíteni, hogy esetleges késés jöhet szóba. 
- Mikor van időd mindig ülj le legalább egy rendelést elkészíteni. Nem kell az egész napod a gép előtt töltened, de nem állnak meg a rendeléseid. 
- Nem kell időrendbe haladni! Amihez van ihleted azt készítsd el. 
- Ha van szerkesztőtársad és Ő még nem telt be küldd át hozzá, hogy mindenkinek könnyebb legyen. A szerkesztőtársad sem unatkozik muhaha, miközben a rendelés időben elkészül és te a többire koncentrálhatsz. 

Ha már elkövetted a hibát. Olvasd végig! 5 + 1 tanács 
- Minden nap szánj időt legalább 2 rendelés elkészítésére, mert másképpen nem lehet normálisan haladni. 
- Töröld (ha már a limithatár ellenére írnak), vagy tedd át másik mappába az újonnan érkezett rendeléseid. Ezeket csak az után készítsd el miután a régiek megvannak. 
- Ha kritikákkal kapcsolatban követted el a hibát vezesd be, hogy csak a prológust és utolsó fejezetet olvasod el. De ezt mindenképpen tüntesd fel a kritika elején a blog tulajdonosai számára! 
- Ugyancsak jó itt is, ha van szerkesztőtársad, mivel be tud neked segíteni mindenben. Segít neked elkészíteni a rendeléseket, vagy a kritikákat megírni. (mindig tüntessétek fel, ha nem az készíti el a rendelést akitől az illető kérte!) 
- Ha kész vagy a rendeléssel, igen nagy késéssel legalább egy bocsánatot pötyögj bele a levélbe. Nem fogja leharapni a fejed, de számítanod kell rá, hogy a munkád már nem biztos, hogy kikerül a blogra, mert azóta kérhetett mástól is. 
+ 1. Ha elkészítettél egy rendelést, ne hagyd ott a mappába. Könnyebb tájékozódni ha csak a még nem elkészített rendelések  vannak ott. Ha esetleg a dicsérő levelek jól esnek egy külön mappába helyezd át őket. 

Tudom nem egy EWD Magazin hosszúságú bejegyzés volt, és csak egy dologról volt szó, de ebben a hónapban nem tudjuk elhozni számtokra a magazint. 
Remélem hasznos volt számotokra ez a bejegyzés. Kommentben írjátok le a véleményeteket ezzel a témával kapcsolatban!

xxNaomiB.
Mindenkinek kellemes vakációt!

2014. június 12., csütörtök

Örömhír - Elvihető fejléc

Drága bloggerek!
Nagy örömömre rájöttem kitudtam kísérletezni, hogyan is készíthető PS CS3-al gifes fejléc. Tehát, ezzel azt jelezném, hogy a rendelések innentől folytatódhatnak GIFES FEJLÉCCEL is. Most a trailerrel kísérletezek, de boldog vagyok, hogy újra tudok szolgálni ilyesfajta fejlécekkel! :) Ha tetszik, akkor pipálj. Ha viszed, szintúgy! xx


Elvihető fejlécek:

Rendelt fejléc//nem vihető//:
Fan fejléc:


2014. június 10., kedd

Köszönet - EWD Team

Bonjour!
Ezen a ponton szeretnénk egy kicsit megállni. Szeretnék/nénk megköszönni jó pár dolgot aminek a 100. bejegyzésben lenne a legjobb helye. Én úgy gondolom pont megfelelő ez a bejegyzésszám ahhoz, hogy leírjuk amiért nagyon hálásak vagyunk nektek!
Köszönjük, hogy 4 és fél hónap alatt több, mint 100 feliratkozóval büszkélkedhet a blog! Mikor létrehoztam a blogot nem mertem abba sem belegondolni, hogy mi lesz ha ötvenen leszünk? Még ezt a bűvös ötvenes számot is csak 1 év múlva tartottam volna lehetségesnek. De fantasztikusak vagytok! Fél év sem kellett hozzá és már most 140-en követitek a blogot!
Köszönjük, hogy gyakran látogatjátok a blogunkat. Immáron az oldalmegjelenítések száma 20.000 fölé emelkedett! 
Köszönjük, hogy a bejegyzések alatt láthatunk pipákat és gyakran kommenteket! Mindig nagyon jól esik, ha valaki kommentel, mert tudjuk, hogy akkor igenis végigolvasta a bejegyzést és esetleg kérdésével vagy véleményével mutatja ezt. 
És mivel én írom ezt a bejegyzést így nem hagyhatom ki azt sem, hogy megköszönjem imádott szerkesztőtársamnak, BarryC.-nek a szorgos munkáját és, hogy mindig a blog érdekeit tartja a szeme előtt! Nélküle most nem tarthatnánk itt! Örülök, hogy van egy megbízható társam akire bármikor támaszkodhatok. Köszönöm, hogy itt vagy mellettem!

Hatalmas köszönet, hogy kitartotok mellettünk! Imádunk titeket!
Ölel,
NaomiB. és BarryC.

-------------------------------
Mivel már kérdezték e-mailben, hogy hol lehetne velünk megismerkedni, így ezt itt leírom. Mind a kettőnknek meg lehet találni az információk modulban az e-mail és ask címünk. Ha jobban meg szeretnél ismerni - nem tudom BarryC. ebbe mennyire egyezik bele, de engem mindenesetre így megismerhettek - küldd el a facebook linked és bejelöllek.:) Ennyi az egész. 

2014. június 9., hétfő

Elkészült rendelések

Kicsit lemaradtam az utóbbi időben. Próbálom behozni a lemaradásokat, viszont trailert innentől nem vállalok. Rendszerváltás lett a gépen, így nincsen ideiglenesen videószerkesztőm. Az eddig rendeltekét majd idővel megcsinálom, addig türelmüket kérem. A fejlécek tulajdonosainak meg sok szeretettel küldeném az elkészült munkákat. Sajnos volt egy, amit igen nehezen készítettem el, így hát talán """""csúnya""""" lett. xx

Fejlécek:
Nem vihetők!
Elvihető random fejléc//banner//:


Félig elkészült könyvborító//eleje//:
Nem vihető!2014. június 6., péntek

Kész Rendelések ~ Naomi B.

Bonjour!
Mivel mostanság az év vége miatt eléggé lemaradtam a rendelésekkel gondoltam a négy napos hétvége pont jól jön kicsit újra belelendülni és elkészíteni pár rendelést.
Íme az eddig elkészültek:
EZEKET TILOS VINNI

Salute
Blood Alliance
I will never forget you
xxNaomiB.

2014. június 4., szerda

The Winner 2 - Szerezz meg!

Az e-heti játék következő sorsolandó fejléce. Most is úgy megy a játék mint az előtt. Sok sikert, remélem kettő-háromnál többen is csatlakoztok! A versenyt holnap délután 15:00 - 16:00-kor zárom le.
A moduloknál láthatjátok folyamatosan a kis képeket és a visszaszámlálást is! Még egyszer sok sikert! xx.

A két kis kép!


xx.BarryC.

2014. június 3., kedd

Kritika - Messo

Bocsánat a késésért, és tudom, nagyon eltűntem az utóbbi időkben. Sok dolgom volt magánéletben ill. itt gépen se tudtam nagyon blogolni. Mindezek ellen megírtam egy kritikát, amit Messo kért!

Ha nem értesz vele egyet, írj megjegyzést és beszéljük meg. Ez a saját szubjektív véleményem. 


Kinézet:
Kezdeném a fejléccel. Nos, őszintén megvallva nekem egyáltalán nem tetszik. nem akarlak megbántani ezzel.  A háttér szerintem nagyon üres, alig látni rajta valamit. A színvilág lehetne egyenlő a karakterekével, amiket jobban kilehetett volna hangsúlyozni. A fejléc készítőjének a nevét más betűtípussal írtam volna fel, kisebb betűkkel és halványabban. A jobboldalon kicsit túlzás az a sok ág, ami szerintem csak egy egyszerű textúra. A lány arcába is belelóg. Maga a cím elhelyezése még jó, de a típusa nagyon nem szép. A színhatásoknál még annyit, hogy lehetne hangulatosabb is. A gif túl nagy, a körvonal csúnya és túl erős. Én inkább a háttérbe tettem volna, valahova máshova és kisebbe. Jöjjön a háttér. A háttér alapjába véve tökéletes, csak nem passzol a fejléchez. A szövegrésznél is elfogadható a színe, de itt is az a probléma, mint előbb. A modulokat kicsit hangulatosabban oldottam volna meg. Valami olyannal ami nem sablonos, de nem is ilyen egyszerű. A sorrend viszonylag jó, de azt a szavazást inkább levenném onnan, és a betekintőt tenném felülre. 
10/6

Összesen: 10/6
Sajnos maga a sztorit nem tudom megírni mint kritika, mert még nem került fel. De ha a sztori betekintőjét nézem, szerintem nagyon jó lesz. xx.

2014. június 1., vasárnap

Design bejegyzés - Textúrák, pngk

Bonjour!
Ezúttal  egy design bejegyzéssel készültem, amely remélhetőleg hasznotokra fog válni! Ha viszel valamit pipálj, esetleg írj megjegyzést!:)

Textúrák:Pngk:
köszönet a pngkért a LindaDesign-nak KATT A TOVÁBBRA