2014. május 20., kedd

Nyertes fejléc

Még egyszer gratulálok Sool Emmá-nak a fejléchez. Itt is lenne a kért szövegeddel! Remélem tetszik így is! xx


2014. május 19., hétfő

The Winner - 1.rész nyertese

Hát, lezárult a " The Winner " első játéka. Örömmel vettem, hogy aktívan írtátok a megjegyzést, ketten versenyeztek a fejlécért, azaz hárman, de a harmadik csak egyszer írt. Azt hittem többen fogtok írni, de hát így is elég szép megjegyzés szám érkezett!

Kedves Nyertes!
Itt lenne a fejléced. Ha tetszik, vagy szeretnél rá másik címet, illetve ha nem tetszik, nem használod fel, mindenképpen írj megjegyzést. Fontos lenne tudnom, hogy láttad e a bejegyzést ami számodra jött létre, és hogy tetszik e!

A fejléc:A nyertes: Sool Emma
Gratulálok! xx

The Winner 1.

Meghoztam nektek a " The Winner " első részét. Két kis képet mutatok meg a fejlécből, a többit pedig majd a nyertes láthatja. A játékot MA este 20:00-kor zárom le. Ha addig senki se játszik, várok még másnap délután 13:00 óráig, és ha akkor se jön komment, akkor nem lesz több játék!

Elevenítsük fel a szabályokat!
- Az nyer aki elsőnek a legtöbbet írja a megjegyzést. A megjegyzés szövege ez legyen: Vinném! 
- A játék addig tart, míg ti aktívan részt vesztek benne. 
- A nyertesnek kifogom tenni külön bejegyzésbe a fejlécet és elviheti. Ha nem tetszik rajta a cím, akkor valahogy megpróbálom átírni! 


A két kis kép!2014. május 18., vasárnap

The Winner - Fejlécvadászat

Sokan beleegyeztek játékomba, így hát itt is lenne az információ róla! Ha valamit nem értesz, vagy nem vagy biztos benne, nyugodtan írj nekünk! xx.The Winner
Fejlécvadászat - Sorsolás - Játék
Sokan jeleztek vissza, hogy szeretnék az előző bejegyzésemben említett játékot. Ígéretemhez híven, itt is volna a játék szabályzat! A játék a " The Winner" névre hallgat!

Első sorban is ezeket a fejléceket saját kezűleg gyártottam, így ha te nyernéd meg akkor ne feledj forrást írni! Hogy mit kell tenned, hogy megnyerd? - Szorgosan írni megjegyzést a bejegyzés alá. Ez a szó legyen: KELL! Az nyer aki a legtöbbet vadászik ((legtöbbet ír megjegyzést, de viszont azé aki ELSŐNEK írja a LEGTÖBBET)) Ha te nyertél akkor kiteszem a fejlécet a blogra és te megírhatod megjegyzésben vagy emailban a címet, amit szeretnél rajta látni. FIGYELEM! A fejlécből csak egy részletet mutatok meg nektek. Ha úgy érzed kulturáltan tudsz játszani, hiszti, morgás és egyéb dolog nélkül, szívesen várunk téged tárt karokkal játékunkban! Az első fejlécvadászatot 2014.05.19-én láthatod!  xx. BarryC.

2014. május 17., szombat

Közvélemény-kutatás

Arra gondoltam, hogy kisorsolnám néhány fejlécem.
Sokat szerkesztek, de nem tudom mire használni Őket. Ezért jött az ötlet, hogy kisorsolnám köztetek Őket! Ha tetszik az ötlet és szeretnéd, hogy legyen ilyen akkor pipálj vagy írj megjegyzést!:) Csak akkor lesz, ha ti is beszálltok a játékba!:) Ha meglesz pár pipa akkor kiteszem a szabályokat!:)) xx

Elvihető fejléc
Ha viszed pipál, vagy írj megjegyzést! Vélemény

Kedves Olvasók!
A napokban egy ismeretlen """"" bloggert """"" ismerhettünk meg. Itt chaten " youatme"-nek nevezi magát, de egyértelműen a saját, egyéb oldalainkon irkál nekünk. Ebben a bejegyzésben szeretnék erről pár szót szólni, és a legvégén egy üzenetet is szeretnék neki átadni.

Mint tudjátok, a kódokat nem mi készítettük, mi csak felhasználjuk Őket. Az oldal, ahonnan ezeket vesszük, tudja, hogy mi használjuk, ugyanis szóltam nekik, és meg is köszöntem a kódokat! Sok ember - akinek nem inge, ne vegye magára -, ránk támad, fenyeget, hogy ezt meg azt csinálja velünk, ha nem töröljük le az adott kódokat, meg persze loptuk. Figyelembe ajánlanám ezt az oldal modult, ahol leírom, hogy köszönöm a kódokat és honnan. Mindig írunk és írni is fogunk forrásokat, mi nem az a lopós blog lennénk. Kérlek titeket, akiknek ilyen véleménye van, vagy nem tetszik valami a blogon, vagy fenyeget, tegye névvel, mert úgy megbeszélhetnénk. Másrészt pedig vegye figyelembe, hogy nyugodtan fenyegessen, de számítson a következményekre.
Lehet, hogy ez az egész fenyegetőzés, irkálás, bántás csak azért történik itt chaten, vagy az askunkon, mert sokak féltékenyek a kódokra, na meg hisztiznek, hogy nem tesszük ki. Szeretném most, megint, itt is tisztázni a dolgokat.
- Nem lopunk.
- Mindig írunk forrást.
- Ha keresnétek a kódokat Google-n, megtalálnátok.
- Minden kód egy helyről származik, ahol tudnak arról, hogy mi használjuk!


Most pedig egy rövid kis üzenetet szeretnék a bejegyzés végére hagyni, melyben a drága névtelen fenyegetőhöz szólnék!

" Kedves névtelen idetévedt!
Avval, hogy a közösségi portálunkon fenyegetsz minket NÉVTELENÜL, csak arra lehet következtetni, hogy te egy gerinctelen ember vagy. Ha már a blogunkra tévedtél, ne csak a kódokat vedd észre, meg a fejléceket, hanem olvass a modulok között is. Sok minden derül ki ott. Így van ez a kódos dologgal is. Ne fenyegess minket, hogy " 2 napunk van, hogy letöröljük a kódokat ", hanem inkább olvass bele a kódok modulba, ahol feketén-fehéren leírom, leírjuk, hogy a kódokat mind egy oldalról szedtük, és azt is megfigyelheted, hogy ki is szoktuk rakni a linket, vagy éppen a nevét. Egy szóval se írtuk ki a kódokat úgy, mintha mi készítettük volna. Én és Naomi B. is tiszteletben tartjuk más munkáit, míg mások szó szerint LOPJÁK a dolgokat. Ha szeretnél valamit, kulturáltan írd le. Nem fogunk bántani, de ha így folytatod, hogy fenyegetsz minket nem lesz jó vége! Véleményem szerint, te csak féltékeny vagy a blogunkra, hogy ilyen kódokat találunk, míg te egy oldalt se találsz. Hogy tudd, mi is történik akkor, ha tovább folytatod a hisztidet!
- Utoljára kulturáltan figyelmeztetünk, hogy fejezd be a rágalmakat.
- Letiltunk a blogról. "

Ha esetleg nem látnád a modult, ahova írtuk, kérlek nézd meg a bejegyzés alján lévő képet. Jól olvasd el, és ha tényleg folytatod ezt, magadra vess!

Illetve a bejegyzésbe kitett kódok alján megfigyelhető a készítő neve, és oldala. Azt se ártana megnézni, mielőtt vádaskodnánk! xx.

Bocsássatok meg, hogy ezzel untattalak titeket, de Naomival már elegünk van ezekből. Ha elolvastátok, köszönöm! Ha véleményetek lenne az ügyről, szívesen várjuk a megjegyzéseiteket!  xx.

BarryC. & Naomi B. xx.


Bizonyítékok arra, hogy a kódokat tisztességesen használjuk!
1. INFORMÁCIÓS modul. Vidd rá az egeret és alaposan olvasd végig!
AKTIVITÁS
Sajnáljuk, hogy nehezen olvasható! Ezen igyekszünk javítani.

Köszönet Khyira -nak és a SHINE oldalnak,hogy segítségükkel rengeteg remek kódot használhatunk fel. Kinézet: Naomi B.
E-mail: eternalwonderlanddesign@citromail.hu/
naomi.bdesign@citromail.hu
barbushglambert13@gmail.com

RENDELHETSZ
Naomi B.
Kritika - AKTÍV
Fejléc - INAKTÍV
Teljes design - INAKTÍV
Png, gif - AKTÍV
Könyvborító - AKTÍV
Egyszerű képek - AKTÍV

BarryC.
Trailer - AKTÍV
Fejléc - AKTÍV
Teljes design - AKTÍV
Könyvborító - AKTÍV
Rendezett kép - AKTÍV
Kis képek - AKTÍV
Kritika - AKTÍV

A rendelés menetét és a szükséges információkat elolvashatod a Rendelés menüpontba!


2. INFORMÁCIÓS modul. Ezt is alaposan olvasd végig!!!!


Kódok

EWD group
Források & Design
Először is szeretném letisztázni, hogy a kódokat mind egy oldalról szereztem/szereztük, amit szeretnék/szeretnénk nekik meg is köszönni, hogy felhasználhattam/használhattuk őket. KATT Másrészt pedig, most szeretném leszögezni azt is, hogy ezeket a kódokat nagyon sokáig kerestem/kerestük, így nem tesszük ki bejegyzésbe. Maga a design Naomi B. munkája, a kódolás is az Ő érdeme,ő szerezte a kódokat. Ezt a modult pedig én találtam! Köszönöm/Köszönjük megértéseteket, további szép hetet.
Html;SHINE

EWD Magazin - I. rész


ewd magazin
Első Rész
2014. 05. 17.

A magazinunk első részében cikkeket lehet csak olvasni, s a következőben találhattok majd ritka html kódokat, fejlécszerkesztéshez tanácsokat és különböző segítségeket.
Reméljük hasznosak lesznek számotokra ezek a sorok. 

F

elesleges csoportok.

Eljön az a pillanat, mikor valaki elkötelezi magát, hogy ő igenis megtanul képet szerkeszteni. Itt fordul meg bennünk az a kérdés, hogy ,,most akkor hogy is kezdjem?". Egyszerű a válasz! Egy facebookos csoport egyértelműen megoldás. Vagy nem. Íme a rengeteg design blog tulajdonosának otthona. Ezekben a csoportokban senki sem tud fejlődni. Az egy dolog, hogy van egy valaki aki tud segíteni neked, de ott jön a gond, hogy ő se igazán konyít a szerkesztéshez. Ha esetleg a keresőbe beírnánk, hogy "képszerkesztés" akkor azonnal kiadná tömegszámra a különböző szerkesztős csoportokat. Vannak a kivételek...a csoportok 0,001 %-a. A többi mind az ,,én vagyok a főnök, nézzetek fel rám"-ról szól. A legtöbbeknek azt ajánlom, hogy keress meg egy olyan szerkesztőt aki ténylegesen ért hozzá és várd meg míg ráér és tanulj tőle! Mert ha a csoportokban tengeted mindennapjaid nem fogsz tudni fejlődni.
xxNaomiB.p

roblémák.

Minden blogon megtalálható ez a szituáció! Meglátsz egy kódot, és máris szeretnéd te is használni. Ezzel nem szebb lesz a blogod - talán igen -, de abból, hogy más blog kódjait utánzód, nem leszel egyedi! Egy kis kutatással, keresgéléssel bárki megtalálhatja a tetszetős kódját, ami egyedi NEM sablonos. Legyen a mottód; LÉGY KREATÍV!!! Az alapos design blogok is így épülnek fel. Azért design blog, hogy segítsen rendelésben, kódolásban. De azzal, hogy chat-en, megjegyzésben, e-mailon hisztizel, hogy neked " már csak azért is kell a kód(...) Küldd el vagy jelentelek..." stb. szituáció. Nincs szükség erőszakra, trágárságra. Szép szóval kéred, és ha mi azt mondjuk " ne haragudj, de ezt a kódot nem szeretnénk kiadni" akkor törődj bele, hogy te ezt a kódot nem használod, míg magad meg nem találod. Ez így van a karaktereknél. PÉLDÁUL!! Találok egy nagyon ritka karaktert, aki csak az én blogomon főszereplő. Benézel. Beleolvasol a sztoriba. Meglátod a szereplő képét. Már is rohansz a chatre, hogy megkérdezd " hogy hívják a lányt?! hogy hívják a fiút?! " Nem. Sokáig kereshette az illető, hogy ne legyen sablonos, és szép is legyen. Nem muszáj híresnek lennie, lehet egyszerű átlagos. Itt van két oldal, ahol keresgélhetsz - Deviantart , - Lookbook
xxBarryC.t

anács vagy kioktatás?

Manapság egyre több név nélküli harcos kering az interneten, hogy a porba tiporják a fejlődő vagy esetleg már jobb munkákat is felmutató bloggerinák munkáit. A legtöbb ilyen harcos nőstény (esetleg kandúr) mindig így kezdi az üzenetet: ezt tényleg csak tanácsnak vedd. Hmmm. Majd pedig következik a problematika! Az üzenet megfogalmazása. Nem mindegy, hogy ha visszaolvasod milyen hangnemben tudnád leginkább mondani a másiknak. Persze, tudom vannak akik jóindulatból írnak tanácsokat, de beleesnek ebbe a csapdába, amivel végleg elássák (kinyírják) magukat a szerkesztő előtt. Egy ilyen üzenetnél mindig gondoljuk meg mit írunk és olvassuk vissza, hogy ez az üzenet nekünk hogy esne. Ha bántó akkor fogalmazd át, ha te is tanácsnak fognád fel akkor bátran küldd el.
Az pedig már egyéni probléma ha annyi ésszel születtünk, hogy direkt szólunk be annak, aki annyit foglalkozik azzal, hogy mindenkinek megkönnyítse a dolgát, hogy esetleg még egy találkozóról, fontos eseményről is csak azért késik, mert nektek akar örömet szerezni.
xxNaomiB.Ha véleményed van ezzel kapcsolatban kommentben, kulturáltan bátran kifejtheted!
További szép napot!

2014. május 15., csütörtök

Rendelt fejléc - Elvihető fejlécek - HTML-kód

Hey-hoo!
Elkészítettem egy fejléc rendelést és hozzá hoztam nektek kettő darab elvihető fejlécet is! Illetve a bejegyzés végén találtok egy ritka kódot, remélem hasznotokra válik majd. Ha vitted valamelyik elvihető fejlécet, vagy kódot kérlek pipálj!:) xx.

FIGYELEM!
Ezt a fejlécet ne vidd, ez rendelésre készült!
Remélem tetszik a rendelőnek. Használd egészséggel! xx.FIGYELEM!
Ezek a fejlécek elvihetőek! Ha tetszik vagy viszed kérlek pipálj(!!) Forrást ne felejts kiírni linkkel! xx.FIGYELEM!
A kódokat ha bejegyzésbe teszed, akkor alkalmas HTML/Java Script-ben szerkeszteni. Ha tetszik vagy viszed szintén pipálj vagy írj megjegyzést! xx.

1. Kód:

Kód:


<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Abril+Fatface' rel='stylesheet' type='text/css'><link href="http://avey.b1.jcink.com/uploads/avey/strawberryswing.css" rel="stylesheet" type="text/css"><style type="text/css">
.ssimg { background: #ad6a9e; }
.sstext { font: 25px/25px abril fatface; text-shadow: 1px 1px 0px #bd6a96; text-transform: lowercase; }
.ssnotes { font: italic 9px/9px times; color: white; text-align: center; letter-spacing: 2px; }
.swing { font: 10px/11px times; }
.swing::-webkit-scrollbar-track { background: #746abd; }

.strawberryswing  { background: #bd6a96;
background: -moz-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%, #746abd 100%);
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,#bd6a96), color-stop(100%,#746abd));
background: -webkit-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
background: -o-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
background: -ms-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
background: linear-gradient(to bottom,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#bd6a96', endColorstr='#746abd',GradientType=0 ); }

.swing::-webkit-scrollbar-thumb { background: #bd6a96;
background: -moz-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%, #746abd 100%);
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,#bd6a96), color-stop(100%,#746abd));
background: -webkit-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
background: -o-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
background: -ms-linear-gradient(top,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
background: linear-gradient(to bottom,  #bd6a96 0%,#746abd 100%);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#bd6a96', endColorstr='#746abd',GradientType=0 ); }
</style><center><div class="strawberryswing"><div class="ssline"></div><div class="ssimg">

<img src="http://placehold.it/100x100" />

</div><div class="sstext">

strawberry swing.

</div><div class="ssnotes">

notes go here!

</div><div class="strawberry"><div class="swing">

post goes here

</div></div></div><a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=55"><div style="text-align: center; font: 10px/11px calibri; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; margin-top: 5px;;">&copy; avey</div></a>
</center>

Ilyen lesz:

strawberry swing.
notes go here!
post goes here
© avey

2014. május 14., szerda

Eternal Wonderland Design Magazin - Betekintő

Hey-hoo!
Meghoztam a Magazinunk rövid kis betekintőjét. Itt megtalálhatjátok a részletét annak amit találni fogtok benne, természetesen lesznek benne bővebben más dolgok is! Ha tetszett a betekintő pipálj, ha szeretnél esetleg valami mást látni benne írj megjegyzést, talán beletesszük! Xx

eternal wonderland design
Szubjektív vélemények, ötletes tippek, BETEKINTŐ

A 2014.05.15-16-i magazinunkba ötletes tippeket, kódokat, tanácsokat, cikkeket olvashatsz. Azért jött létre, hogy könnyebben lássátok a dolgokat, összegezve. A kódokat természetesen bejegyzésbe külön beszúrjuk, hogy nektek könnyebb legyen kimásolni. Az eheti számunkban megtalálhatóak lesznek az alábbiak:
- Viselkedési tanácsadó
- Egyszerű, szép, nem sablonos kódok.
- Felesleges csoportok
- Mi kell a jó bloghoz?
Ha tetszik a magazinunk, bejegyzésünk alá nyomj egy pipát, hogy elolvastad és hogy tetszett. Természetesen az említett dolgok még csak részletek, többet is találni fogsz más dologról! Ha véleményed akad valamiről; hibát találtál a magazinban, nem értesz egyet, véleményed van, ne habozz megjegyzést írni a magazin alá. Mint tudjátok, más véleménye is fontos lehet. De kérünk titeket, kulturáltan írjatok, ne trágárkodjatok, mert azokat a megjegyzéseket, cseten üzenteket rögtön töröljük, és ha ezt rendszerrel teszed tiltunk is blogunkról. Jól gondold meg, hogy mit írsz! Üdv. EWD csapata xx.BarryC.Xx

Elvihető fejlécek

Hey-hoo
Megint hoztam elvihető fejlécet/fejléceket, majd szeretnék egy rövid betekintőt kiírni a modulba, egy új cikkről amit Naomi B. fog írni nektek. A későbbiekben egy másik modulban pedig az EWD Magazinba olvashattok bele! Várjátok már az első "újságot"? Xx
FIGYELEM!
A fejlécek/képek 500x200-as méretben vannak, kisebbek mint egy átlag fejléc.
Ha viszed pipálj vagy komizz, ha tetszik pipálj! Ha vinnéd, de nem tetszik a cím, szólj és átírom! XxFIGYELEM!
Az első fejléc 960x450 méretes, a második más mekkora! Xx
HTML kódok - Különleges, ritka

Bonjour!
Mivel kértétek többen is, hogy írjuk ki a kódokat, ezért hoztam nektek, de nem azokat. Azokat a kódokat akárhogy kéritek nem fogjuk kiírni, de igyekszünk segíteni nektek továbbra is így hozunk nektek majd még többet is. 
Először is egy összetettebb, welcome és információ szövegre is alkalmas kódra került a választás.
Ha felhasználod pipálj!:)

((Köszönet: shine.b1.jcink.hu))
Demo: 

Welcome
 Üdvözlünk mindenkit a blogon!
IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,  IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG, 

A KÓDOT ALKALMAS BEJEGYZÉSBEN KEDVETEKRE ALAKÍTANI, MAJD AZ UTÁN KIRAKNI A MODULSÁVBA, HISZEN ÍGY KÖNNYEBB!
 --- Naomi B. & BarryC.

További szép napot!


A kód:

<link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Lobster+Two" rel="stylesheet" type="text/css"></link><style type="text/css">.sinfo {width: 140px; padding: 11px; opacity: 1.0; background-color: d6a5a8; -o-transition: all 0.5s ease-in-out; -webkit-transition: all 0.5s ease-in-out; -moz-transition: all 0.5s ease-in-out; font-family: arial narrow; color: eeeeee; text-transform: uppercase; text-align: center; font-size: 12px; font-style: italic; letter-spacing: -1px; margin-bottom: 3px; font-weight: lighter;} .sinfo:hover {opacity: 0.5;}</style><br />
<center>
<div style="-moz-border-radius: 60px; background-image: url(http://imageshack.us/a/img9/6793/212gt.jpg); border-radius: 60px; padding-bottom: 70px; padding-top: 70px; width: 360px;">
<div style="background-color: #eeeeee; border: 7px solid #d6a5a8; padding: 10px;">
<div style="color: #d6a5a8; font-family: lobster two; font-size: 40px; margin-bottom: 5px; margin-top: 4px; position: relative; text-shadow: 1px 1px 0px #eeeeee; z-index: 1;">
Welcome</div>
<table><tbody>
<tr><td><img src="http://i62.tinypic.com/nlsne1.png" /></td> <td><div class="sinfo">
<br /></div>
<div class="sinfo">
<br /></div>
<div class="sinfo">
<br /></div>
<div class="sinfo">
<br /></div>
<div style="margin-top: -3px;">
</div>
</td></tr>
</tbody></table>
<div style="color: #d6a5a8; font-family: arial narrow; font-size: 9px; font-style: italic; line-height: 90%; margin-top: 15px; text-align: justify; text-transform: uppercase; width: 250px;">
<div style="text-align: left;">
<span style="color: #8a8a8a; font-size: 50px;">“</span>&nbsp;Üdvözlünk mindenkit a blogon!</div>
IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,&nbsp;<span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><span style="line-height: 90%;">IDE JÖN A SZÖVEG. IDE JÖN A SZÖVEG,</span><span style="line-height: 90%;">&nbsp;</span><br />
<span style="line-height: 90%;"><br /></span>
<span style="line-height: 90%;">A KÓDOT ALKALMAS BEJEGYZÉSBEN KEDVETEKRE ALAKÍTANI, MAJD AZ UTÁN KIRAKNI A MODULSÁVBA, HISZEN ÍGY KÖNNYEBB!</span><br />
&nbsp;<span style="color: #8a8a8a;">--- Naomi B. &amp; BarryC.</span><br />
<span style="color: #8a8a8a;"><br /></span></div>
<div style="color: #d6a5a8; font-family: lobster two; font-size: 30px; margin-bottom: 5px; position: relative; text-shadow: 1px 1px 0px #eeeeee; z-index: 1;">
További szép napot!</div>
</div>
</div>
<div style="font-size: 8px; text-align: center; text-transform: uppercase; width: 300px;">
<br /></div>
</center>


Akinek esetleg kisebb méretben lenne rá szüksége:
Demo:

Welcome

Ide írhatsz be szöveget, csatolhatsz képet. LINKet is bátran tehetsz bele.
A kódot alkalmas először bejegyzésben kedvetekre alakítani, s az után kirakni a modulsávba! 

A kód: 


<br />
<center>
<div style="-moz-border-radius: 60px; background-image: url(http://imageshack.us/a/img9/6793/212gt.jpg); border-radius: 60px; padding-bottom: 70px; padding-top: 70px; width: 300px;">
<div style="background-color: #eeeeee; border: 7px solid #d6a5a8; padding: 10px;">
<div style="color: #d6a5a8; font-family: lobster two; font-size: 40px; margin-bottom: 5px; margin-top: 4px; position: relative; text-align: center; text-shadow: 1px 1px 0px #eeeeee; z-index: 1;">
Welcome</div>
<br />
<div style="color: #8a8a8a; font-family: tahoma; font-size: 9px; line-height: 90%; text-align: justify; width: 230px;">
Ide írhatsz be szöveget, csatolhatsz képet. <a href="http://eternalwonderland-design.blogspot.hu/" target="_blank">LINK</a>et is bátran tehetsz bele.<br />
A kódot alkalmas először bejegyzésben kedvetekre alakítani, s az után kirakni a modulsávba!&nbsp;</div>
</div>
</div>
</center>

xxNaomi B.

2014. május 13., kedd

Elvihető fejlécek

Hey-hoo!
Mint már láttátok, olvastátok, a blog új ruhát öltött és persze egy meglepetést is tartogatott. Szerintem Naomi B. elmondott ezzel kapcsolatban mindent, így hát nem is húznám a szót, itt van pár elvihető fejléc! Ha tetszik pipálj, ha viszed pipálj vagy kommentelj. Meg persze ne felejtsd el linkkel említeni blogodon a forrást, hogy ki készítette! Xx


 Az utolsó kettőt versenyre készítettem, kérlek ameddig nem engedélyezem ne vidd!! xXEWD Magazin + Új design

Bonjour!
Mint láthatjátok a blog új kinézetet öltött. Ez egy kicsit visszafogottabb, lágyabb design lett. Itt nem az eltúlzott fejlécen, vagy a hátterén van a hangsúly hanem a modulokon és az egyszerűségen. No, de ennyit az új kinézetről, mert nagy hírünk van!
Elindul az EWD Magazin, amelynek BarryC.-vel együtt fogjuk frissíteni tartalmát. 
Gondolom mihelyt elolvastátok a meglepetést a másolás jutott eszetekbe..."már megint egy magazin puff." De ez nem egy mindennapi magazin lesz! Nem a szokásos netes szerkesztővel fogjuk megoldani, hanem egy html kóddal, amely bár nem lapozható, de teljes mértékben tükrözi a magazin hangulatát. (esetleg inkább újságnak hívnám, amit a képek fognak feldobni) 
Persze addig nem áruljuk el kinézetét amíg az első rész ki nem jön az EWD Magazinon. Hogy mit is fog tartalmazni?
Segítségek
Hírek
Vélemények
Cikkek
Kemény kritikák
Ajánlók
Versenyek
Közvélemény kutatások
És még rengeteg más meglepetés!
Remélem örömet tudunk okozni majd vele. Emellett ugyancsak reméljük, hogy a mostani design sem okozott csalódást az emberiség 99%-nak. 
Ha esetleg véleményed van akár a magazin akár a design kapcsán bátran oszd meg velünk - persze kulturáltan ha kérhetem -, mi szívesen várjuk. 


xxNaomiB.

2014. május 9., péntek

#Elkészült teljes design

Hey-hoo
Tudom, sokáig nem jelentkeztem, de ennek okának sorolhatjuk az iskolát, meg egyéb rendeléseket is! Próbálok minden egyes rendelést időben elkészíteni, szóval nem igazán jut időm ide írni nektek, viszont most egy elkészült teljes design-nel érkeztem. A rendelőnek remélem tetszik, nézzetek be, olvassatok bele történetébe ha van kedvetek! Xx

Before

a szöveget ne nézzétek //fekete írás//

After


2014. május 8., csütörtök

Eredményhirdetés - Legszebb Design

Bonjour!
Mivel már 1 hete lezárult a verseny így ideje elkezdenem az eredményhirdetést. Egyértelműen először a design kategóriákat hozom. A többit kicsit késve, mivel mire mindet végigolvasom eltelik az idő. A szavazást a ,,Legjobb író" kategóriában holnap este 8-kor kirakom és vasárnap este 8-kor zárom le. Szóval ha szeretett írótok versenyzik akkor voksoljatok rá, ne hagyjátok cserben.:) 

Azokat a blogokat amik benne voltak a top10-ben azokat egy kisebb indoklással látom el, majd a végén leírom a helyezetteket!:)
Az oklevelek is ugyanúgy a bejegyzés alján lesznek! (ha a Továbbra rámentek tekinthetitek meg őket és a helyezetteket is!)

Uncertain-Bizonytalan - J. Samuels

Véleményem: A design hangulata illik a bloghoz. Azonban a hibát keresvén rá is bukkantam arra a modulsávban és a fejlécen is. A fejléc még nem is az eget verő hiba, de bármennyire beleillik a "nő" a fejlécbe, nekem eléggé unszimpatikus. De, mint írtam a modulsávban már inkább meg tudtam találni a hibát. Ez egy nagyon elterjedt modul amit te használsz az oldalaknál. Elvárnám egy ilyen jó blogtól, hogy egyedi dolgokkal drukkoljon elő a kinézet kapcsán is. Emellett nincs különösebben érdekes modul sem. Ahogy látom a felső képen már próbálkoztál valami ilyesmivel, de még mindig nem tökéletes, mert az egész képet be kéne terítenie, így nem szép. 

A következő blog pedig a Roxfort lenne, de bármennyire jeleztem már több üzenettel is Bea Styles-nak nem válaszolt, így nem tudom a blogot értékelni. Sajnálom. De egy oklevelet számodra is készítettem.

Páncél Lány - Rose King

Véleményem: Nem is tudom mit írjak...az előző design nekem egyik kedvencem volt, de most érdekes ez a változás. Nem akarom azt írni, hogy ez nem tetszik, mert igenis szép, de nekem üresnek tűnik. Az egész design mintha üres lenne. Különösebb bajom sem a fejléccel (eléggé üres, de nekem tetszik), sem a háttérrel, sem a sablonnal nincs. A modulok címei is nagyon szépek, de a betűtípus már nem annyira. Nem formázza az ,,Ő" és a ,,Ű" betűt sem. Ezért nem szeretem, ha ezt a betűtípust használják a bloggerinák, bármennyire szép.

Az utolsó Onaeum - Ashley Born 

Véleményem: Imádom. Ez a szín, ez a hangulat...nagyon szép. Most gondolkodom, hogy mit írhatnék még, mert nagyon szeretem ezt a designt és a hibákat keresem de nem találok. Még a fejlécen is jól néz ki a három kép a szereplőről és egyáltalán nem zsúfolt. Nem tudok mást írni...nagyon szép. 

A Petrova Hasonmások - Cleo Farelly

Véleményem: A blog színvilága gyönyörű. Harmonizál minden mindennel. Bár számomra az nagy hiba ha az oldal modulnál a szöveg kilóg belőle. Ez sokat rontott az értékelésen. Azonban meg kell mondanom, hogy a ,,Figyelem!" modulban a mozgókép nagyon szép!

Sweet Design - Dorcy

Véleményem: Első ránézésre nagyon szép blog tulajdonosának tudhatod magad! Azonban amikor elkezdtem jobban szemügyre venni észrevettem a hibákat. A fejléc gyönyörű, de ha ráviszem az egeret elcsúszik/ megdől és a sablon látható lesz... az a fehér csík nem szép ott. Ezen kívül sem a háttérrel, sem a modulsávval nincs problémám, bár az utóbbi eléggé, hogy is írjam...sablonos (?). Hiszen semmi különleges modul nincs ott, bár enélkül is szépnek mondható!

Svédország Emlékei - Leah Hope Eastbrook

Véleményem: Eszméletlenül gyönyörű a fejléced! Még ilyen megoldást sosem láttam és teljes mértékben egyedi. Hatalmas gratuláció a szerkesztőjének! Azonban pontot kell levonnom, mivel a fejlécet nem te készítetted. Nagyon kellemes hangulatot áraszt az egész blog. Azonban a moduloknál az oldalak pontot színezd át egy kicsit szürkésebb színre, mert így rontja az összhatást.

Mirage & Miracle - Elena Brame

Véleményem: Tökéletes. Nem szeretném túlnyáladzani a dolgokat, de akkora kifinomult kinézettel rendelkezik a blogod...elképesztő. Nem tudok mást írni, hiszen remek minden. A sablon, a fejléc, a modulsáv, a háttér. Minden passzol mindenhez.


Véleményem: Nagyon jó tavaszi hangulat uralkodik a blogon. Minden nagyon vidám és megjegyzem: a háttér nem egy tömegháttérnek számít, így egy újabb plusz pont! Egyetlen egy apró "hibát" tudok csak leírni... a rózsaszín modulokat egy fokkal pirosasabb árnyalattal képzelném el szívesebben.

My Dreams - Elena Gilbert

Véleményem: Érdekes. Persze ezt pozitívan írom. Nem gondoltam volna, hogy ez a színösszeállítás jól tud mutatni, de szerencsére nem kellett csalódnom. Minden gyönyörű benne és az, hogy nem a modulsávban és nem is a fejléc alatt vannak az oldalak... nagyon örülök!  Sajnos pontot kell levonnom azonban, mivel bármennyire szép a design nem te készítetted.

Kattogó Klaviatúra - Elena Brame & Lynne Cartwright

Véleményem: Kezdeném is azzal, hogy gyönyörű fejléc díszeleg a blogon. Olyan nyugalmat áraszt, hogy több órán át tudnám nézegetni. A linkek effektje és az oldalmodul is gyönyörű! Minden passzol mindenhez. Egyszerűen nem tudok mit írni, mert gyönyörű és gratulálok Lynne a design gyönyörű lett. Persze ezt ugyan úgy el tudnám mondani az előzőről is, amely Elena a te munkád volt ha jól olvasom


Az eredményekért kattints a továbbra!


2014. május 2., péntek

#Design Bejegyzés [BarryC.]Hey-hoo
Gondoltam összeszedek nektek pár inspirációs dolgot itt a blogger világban. Szóval, ez a bejegyzés azért jött létre, hogy könnyebb legyen a bloggerináknak keresgélni blogokra dolgokat. Ezeket mind nyugodtan felhasználhatjátok! Szavazz, hogy melyik szín legyen a következő bejegyzés sztárja! Jobb oldalt a modulok között megtalálod a szavazást!
Mit fogok ebben a bejegyzésben találni?
Fekete-fehér háttereket, gifeket, elvihető fejléceket, betűtípusokat és brushokat.

Elvihetőfejlécek (2db)
FIGYELEM! A fejlécek .jpg illetve .jpeg formátumban vannak! Ne felejtsd el te is úgy lementeni! A blogger sötétít, így a második fejlécet elbarnította. Valójában az is fekete-fehér! Ha esetleg neked is bebarnítaná vagy sötétítené nyugodtan szólj és megcsinálom, hogy jó legyen!
Elvihető betűtípusok (6db)


Dawning of a New Day : LETÖLTÉSI LINK
XXII. Ultimate - Black - Metal : LETÖLTÉSI LINK

Notera Personal Use Only : LETÖLTÉSI LINK
Throw my hands up in the air : LETÖLTÉSI LINK

Quickier Demo : LETÖLTÉSI LINK
TrajanusBricks : LETÖLTÉSI LINK


Elvihető brushok (8db)Elvihető hátterek (8db)Elvihető gifek (6db)

Remélem tetszett a design bejegyzés és hasznotokra vált. Ha vitted kérlek jelezd itt lent pipával vagy megjegyzéssel! BarryC. Xx