2014. április 30., szerda

2014. 04.30. #Teljes Design #Rendelt
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Hey-hoo
Elkészítettem egy TELJES DESIGN-et újra. Ezt nem más mint, Madison G. Wyla rendelte. Remélem tetszeni fog neki, meg lesz elégedve a munkámmal! Az elvihető fejlécek lehet, hogy csak holnap kerülnek ki! Megértéseteket köszönöm! Ha tetszik a design akkor pipálj! Xx

FIGYELEM!
A fejléc önmagában NEM vihető el!! 
FIGYELEM!
A teljes design képét lopni TILOS! 


2014. 04.30. #Teljes Design #Saját
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Hey-hoo
Elkészítettem egy TELJES DESIGN-et ami most már példaként is szolgál, hogy milyent készítek, ha rendelsz! Nem vagyok betelve sehol, szóval nyugodtan írj és megcsinálom rendelésed. Már régebben ígértem egy blog ajánlót a ' TCOM-IF ' -ről amivel a heti blogmegosztást le is tudnám, így a következő posztomban olvashattok bővebben róla ill. remélem tetszeni fog nektek a design és a történtet is, és remélem kapok tőletek is pipákat, feliratkozókat, megjegyzéseket! Illetve, még lesz egy design bejegyzésem, ahova elvihető fejléceket dobok fel nektek és pár betűtípust is! Szóval, nem is lopkodom a szavakat, csapjunk a lecsóba. Ez a TCOM-IF designje és külön a fejléce. Ha tetszik pipálj, és rendelj! Xx

FIGYELEM!
A fejléc önmagában NEM vihető el!! FIGYELEM!
A teljes design képét lopni TILOS! 


2014. április 28., hétfő

2014. 04.28. Tanács #levélírás-rendelés,válasz
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Lélekszilánk - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Bonjour!
Ezt a bejegyzést nem tudom pontosan minek nevezzem...nevezhetem tanácsnak is, de nevezhetem kiállásnak is a többi szerkesztő mellett. 
Mivel a mai napom is úgy kezdődött, hogy egy nem éppen kedvesnek mondható rendelő tisztelt meg engem azzal, hogy ő tőlem fog rendelni...inkább gondoltam leírom, hogy mi nevezhető egy normális rendelő levélnek. 

RENDELŐ levél

Először is a köszönés
Ha nem köszönsz már az elején elbuktad. Ne várd el tőlem, hogy visszaköszönjek, ha te még annyira sem méltatsz, hogy legalább egy "Szia xy!" köszönést az elejére ne pötyögj be. Nem hinném, hogy akkora fáradtság ezt megtenni. Én elkészítem a rendelést, te pedig legalább annyira méltass, ha igényes munkát szeretnél tőlem, hogy köszönsz. Már az sem érdekel, ha héberül, japánul, arabul vagy gügyögve köszönsz, de köszönj! (Persze annyi sem elég ha annyit írsz, hogy köszi előre is, mert azt nem köszönésnek nevezik. A végén a XY xoxo sem köszönés! Maximum elköszönés. De miért köszönsz el, ha az elején nem köszöntél?)

Másodszor pedig egy levélnek legyen kinézete.
Ne zsúfold egybe az egész rendelést. Értem én, hogy gyorsan túl akarsz rajta lenni (értékes időt vesztesz az életedből értem), de az a minimum, hogy legalább úgy formázd azt a levelet, hogy valamit értsek belőle. Ezért van a Rendelések menüpontban is minden egyes információ külön sorba. Hogy ha kimásolod is előrébb járunk, mert akkor már el van választva és a kérdésekre válaszolsz. 

Harmadszor pedig a modor.
Utálom - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül - amikor lekezelően viselkednek a rendelők. Mintha egy felsőbb hatalom lenne és mi pedig a dolgozó robotok. Már pedig ha valaki köszönés nélkül, lekezelően ír mostantól nem törődök vele! Egyszerűen törlöm az üzenetet! Ne nézze senki se robotoknak a szerkesztőket! Mi örömmel csináljuk, értetek tesszük, de ha nincs annyi kedvesség bennetek, hogy normális módon írj egy levelet akkor ne várd el tőlünk, hogy mi majd ezt elnézzük és egy igényes munkát küldünk. (Ne fogd arra, hogy bocsi rossz napom volt.)

Negyedszer pedig az információk.
Ha esetleg bezárna a blog azt jelezd! Nem nézek meg minden egyes rendelést, hogy az a blog éppen záráshoz közeledik, vagy már be is zárt e. Én csak elkészítem a rendelést, majd utána jön a hoppáré... a blog el lett távolítva. De a szerkesztő még egy ,,köszönöm, majd máshol felhasználom"-ot sem tud írni. 
Emellett pedig, ha teljes designt kérsz akkor írd le, hogy mi legyen a moduloknál. Írd le mi a chat kódja! Ha ezt nem teszed meg nem tudok mit tenni. Ha különleges modult akarsz azt írd le és ne miután elkészítettem jöjj rá, hogy neked már pedig az kell. A moduloknál odaírom, hogy ide írd be a szöveget - mivel válaszolni nem tud, hogy mit írjak bele az ötödik levél után sem - de sokan annyira sem képesek, hogy azt megkeressék hová kell beírni.  

VÁLASZ levél

Ötödik, a ,,nem használom fel".
Szörnyű mikor valaki több szerkesztőtől rendel. Szerinted neked, hogy esne, ha rengeteget dolgozol egy rendelésen, majd közli veled, hogy köszi, de már rendeltem mástól. Ha késnek a rendelések akkor ne hidd azt, hogy majd a tiéd 1 óra és kész van! Van sorrend kérem szépen! Csak akkor rendelj valakitől, ha biztos vagy benne, hogy IGEN BENNE MEGBÍZOK! Legalább egy hétig add már meg neki azt az örömöt, hogy kint díszeleghet amivel annyit dolgozott. Én mindig leírom a levélben mikor átküldöm a rendelést, hogy ha valami gond van akkor jelezze és átalakítom, vagy ha nem tetszik neki akkor csinálok másikat. De ennek ellenére jönnek a bocsi nem tetszik, egyébként is van már egy jó amit most rendeltem üzenetek. 
De persze van az is, hogy azt írja neki mindegy, hogy milyen lesz. Lehet hupikék, fekete-fehér, fosos zöld...minden! És mikor elkészül írja le, hogy az én elképzelésem nem ilyen. Könyörgöm írjátok akkor le! De sokan lusták rá bármennyire megkönnyítenék a dolgom és nekik is jobb lenne. 
Az meg már csak a legjobb, mikor nem engeditek, hogy kevesebb szereplő legyen rajta, majd azt írjátok mikor átküldöm, hogy bocsi túl zsúfolt nem tetszik. Én figyelmeztettelek.

Hatodik a forrás.
Értem én, hogy rajta van a fejléceken a szerkesztő neve, de legalább egy kisbetűs modulba említsd meg, hogy nem saját! A legtöbb szerkesztő elrejti rajta a nevét és ha kritikát kérsz esetleg téged dicsérnek agyon, ha jó lett a fejléc és nem veszik észre, hogy nem te csináltad. Ez vajon hogy esik egy szerkesztőnek, aki annyit dolgozott vele?
Ha modult vagy bármit viszel egy blogról köszönd meg és írd ki, hogy tőlük van. Egyáltalán nem szégyen, mert senkitől se lehet elvárni, hogy profi egyedi html kódokat, modulokat készítsen. 
Egy válasz levélben pedig ne kérd, hogy ne írjam rá a nevem a dolgokra, vagy valahol ne tüntessem fel, hogy én készítettem, mert bennem van az a félelem, hogy ha nem írom rá akkor ki tudja, hogy kiírod e. 

És az utolsó a Visszajelzés.
Köszönd meg mindig, hogy dolgozott vele. Szerintem senkinek sem esik rosszul ha meg is dicséred. Egy szerkesztőnek az a legnagyobb öröm, mikor elégedett vele a rendelő. És bármennyire nehezen hiszitek el, egy designer attól is fejlődik, ha megdicsérik...magabiztosabb lesz, ami a legfontosabb!

+Még egy fontos tanács ezeken kívül: Mindig nézd meg a fiókod, hogy jött e levél tőlünk, mert lehet kérdésünk van amire jobban teszed ha válaszolsz, mert egyébként lehet pont a rosszabbik dolog mellett döntünk, amit te egyáltalán nem szeretnél az adott dologgal kapcsolatban. 

Szerintem ezekkel a pontokkal több designer is egyetértett, hiszen a legtöbb blogon lehet mostanság olvasni a szerkesztők kifakadását, hogy a rendelők milyen módon írnak levelet. Aki egyetért az pipáljon, mert onnan tudom, hogy nem hiába írtam meg ezt a bejegyzést. 
A véleményeket ezzel kapcsolatban nagy örömmel várom kommentben, mert tudom, hogy nem mindenkinek egyezik. 

2014. április 27., vasárnap

2014. 04.27. Textúrák #2
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Bonjour!
Mivel már régebben írtam bejegyzést gondoltam, hogy hozok nektek most textúrákat. A kritikákat pedig próbálom készíteni és a 4 napos szünet alatt pedig a további rendeléseket.
Remélem, hogy hasznotokra válik! Ha viszel valamit kérlek minimum egy pipával ajándékozz meg!:)
A többiért katt a továbbra!
2014. április 26., szombat

2014. 04.26. #Könyvborító #Rendelés #Saját
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Hey-hoo
Hoztam két darab elkészült könyvborítót, az első az enyém ahhoz a videóhoz amit csatoltam az előző posztomban. A másikat pedig rendelésre készítettem! Utólagosan megköszönném Miss Babe segítségét, aki az elkészült munkámat megcsinálta ilyenre. értem én, hogy egybe rakta a három részt.
Mától kezdve újra AKTÍV minden szolgáltatásom! Ne habozz rendelni! Még az este folyamán közé teszem a ' Take care of me - I fear ' blogom ajánlóját! Addig is szép estét! Xx


2014. 04.26. #Trailer
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Hey-hoo
Készítettem egy trailert magamnak. Ha szeretnél te is rendelni akkor ne habozz, írj e-mailt!
Szeretnék még egy véleményt kérni, hogy ki olvasná a blogot ez alapján a videó trailer alapján? Esetleg ha tetszik a videó akkor pipáljatok! A későbbiekben egy kis betekintést/ajánlást olvashattok róla! Köszönöm! Xx2014. április 23., szerda

2014. 04.19. #Kész fejléc #Elvihető fejléc #5db elvihető HTML-kód 
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Hey-hoo!
A mai nap alkalmából hozok/hoztam nektek 5db HTML-kódot, egy darab elvihető fejlécet, és egy elkészült fejléc rendelést. Igen, jól olvastátok elkészítettem egy rendelést. Bár most másik szerkesztővel végzem (vagy is nem annyira mással, mert eddig PS CS6-al dolgoztam most pedig PS CS3-al) így hát nem tudok semmilyen gifes dolgot csinálni! Szomorú vagyok, mert nagyon szeretek olyan fejlécet készíteni, de ameddig nem jön rendbe a cs6 addig cs3-al kell dolgoznom. Remélem a rendelőnek is tetszik a fejléc! Ha tetszik, vagy felhasználod az elkészült fejléced kérlek pipálj és írj megjegyzést, hogy tetszett e!
FIGYELEM!
A rendelt fejléc .jpeg formátumban van nem .png! Ne feledd te is úgy lementeni.
Illetve, ez a fejléc NEM elvihető! Ha a rendelőnek nem tetszik, jelezzen!

Laine N.-nek. Remélem tetszik!


Illetve. Bogyókák! Akik eddig rendeltek tőlem fejlécet azoknak írtam vissza egy e-mailt. Ne feledjétek megnézni és válaszolni rá! Xx

Elvihető fejléc:
FIGYELEM! A fejléc .png formátumú! Ne felejtsd te is úgy lementeni!

5 db HTML-kód:
Ne felejtsd el kiírni a forrást! A kódot a kis szövegdobozban találod!
1.) Menükód: 

<center>
    <ul id="navigation">
        <li>
            <a href="link.html">Link 1</a></li>
        <li>
            <a href="link.html">Link 2</a></li>
        <li>
            <a href="link.html">Link 3</a></li>
        <li>
            <a href="link.html">Link 4</a></li>
    </ul>
</center>

    <style type="text/css">
#navigation {
   margin: 0;
   padding: 0;
   list-style-type: none;
   list-style-image: none;
   list-style: none;
}
#navigation li {
   margin-bottom: 2px;
}
#navigation a {
   background: #D8DAD3;
   color: #000000;
   font-size: 12px;
   display:inline-block;
   width: 200px;
   padding-bottom: 2px;
   padding-top: 2px;
   border: 0px;
   text-shadow:15px 0px transparent, -15px 0px transparent;
   -webkit-transition-duration:0.5s;
   -moz-transition-duration:0.5s;
   -ms-transition-duration:0.5s;
   -o-transition-duration:0.5s;
   transition-duration:0.5s;
}
#navigation a:hover {
   background: #808080;
   color: #ffffff;
   text-decoration: none;
   text-shadow:0px 0px #333, -0px 0px #333;
   -webkit-transition-duration:0.5s;
   -moz-transition-duration:0.5s;
   -ms-transition-duration:0.5s;
   -o-transition-duration:0.5s;
   transition-duration:0.5s;
   border: 0px;
}
-->    </style>
Ne feledd a linkeket és a szövegeket kicserélni a sajátodéra!


2.) Szövegdoboz kód:
<DIV STYLE="HEIGHT:100PX; WIDTH:150PX; BACKGROUND-COLOR:#D0EFF3; COLOR:#000000; BORDER:1PX SOLID; BORDER-COLOR:#000000; OVERFLOW:AUTO;">TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT</DIV><A HREF="HTTP://WWW.MSPLINKS.COM/MDFODHRWOI8VZNJPZW5KCY5TEXNWYWNLLMNVBS9PBMRLEC5JZM0/ZNVZZWFJDGLVBJ1PBNZPDGUUYWRKZNJPZW5KX3ZLCMLMESZMCMLLBMRJZD0XNTE3MZQYMDK=" STYLE="POSITION:ABSOLUTE; TOP:120PX; LEFT:0PX; Z-INDEX:9;" TARGET="_BLANK"><IMG SRC="HTTP://I33.TINYPIC.COM/2UFA8G1.GIF" BORDER="0" /></A>
A " TEXT " helyére írd a te szövegedet! úgy fog kinézni (hasonlóan) mint amiben benne van a kód!

3.) Linkeffekt kód:
<style type="text/css">
a:link, a:visited{
    display: inline-block;
    color: #AF1212;
    -webkit-transition: 0.5s;
    -moz-transition: 0.5s;
    -o-transition: 0.5s;
    -ms-transition: 0.5s;
    transition: 0.5s;
}

a:hover {
    color: #000000;
    -webkit-transform: scale(1.5,1.5);
    -moz-transform: scale(1.5,1.5);
    -o-transform: scale(1.5,1.5);
    -ms-transform: scale(1.5,1.5);
    transform: scale(1.5,1.5);
}</style>
Ha rámész az egérrel megnő!

4.) Képeffekt kód:
<style type="text/css">
img {-webkit-transition: 0.3s;
-moz-transition: 0.3s ;
transition: 0.3s ;
}
img:hover {
filter: alpha(opacity=0);
opacity: .0;
border-radius: 50%;
}
--></style>
A kép eltűnik ha ráviszed az egeret!

5.) Szövegeffekt kód:
<script type="text/javascript"  language="javascript">

<!-- innen

/*

Letöltve a ThomasWebMűhely javascript archívumából:

http://www.thomas98.hu/webmuhely.php

*/

 

function createHexArray(n) {

this.length = n;

for (var i = 1; i <= n; i++)

this[i] = i - 1;

 

this[11] = "A";

this[12] = "B";

this[13] = "C";

this[14] = "D";

this[15] = "E";

this[16] = "F";

return this;

}

hx = new createHexArray(16);

 

function convertToHex(x) {

if (x < 17) x = 16;

var high = x / 16;

var s = high+"";

s = s.substring(0, 2);

high = parseInt(s, 10);

var left = hx[high + 1];

var low = x - high * 16;

if (low < 1) low = 1;

s = low + "";

s = s.substring(0, 2);

low = parseInt(s, 10);

var right = hx[low + 1];

var string = left + "" + right;

return string;

}

 

function makeRainbow(text) {

text = text.substring(0, text.length);

color_d1 = 255;

mul = color_d1 / text.length;

for(var i = 0; i < text.length; i++) {

color_d1 = 255*Math.sin(i / (text.length / 3));

color_h1 = convertToHex(color_d1);

color_d2 = mul * i;

color_h2 = convertToHex(color_d2);

 

k = text.length;

j = k - i;

if (j < 0) j = 0;

color_d3 = mul * j;

color_h3 = convertToHex(color_d3);

 

document.write("<FONT COLOR=\"#" + color_h3 + color_h1 + color_h2 + "\">" + text.substring(i, i + 1) + "</FONT>");

   }

}

// eddig -->

</script>

 

<script>

<!--

makeRainbow("www.aranymeli.vilaga.hu");

// -->

</script>
 
A legalján lesz egy weboldal cím, azt cseréld ki a sajátodra! 
A szöveged szivárvány színű lesz!

Köszönöm a kódokat a zseniális LindaDesign oldalnak!

Ha vittél valamit (HTML, elvihető fejléc) akkor kérlek pipálj vagy írj megjegyzést! Xx

2014. április 21., hétfő

2014. 04.21. #Helyzetjelentés
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Lélekszilánk - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Drága Bloggerinák/rendelők!
Arra a döntésre jutottam, hogy az eddig rendelt FEJLÉCEK, DESIGNEK egyenlőre 1-2 hónap múlva tudnak elkészülni. Vagyis hát, addigra készülnének el. Hogy miért?

a.) A szünet maradék napjait az írásba fektetném. Jelentkeztem egy versenyre, hol novella kötetet kell írni s arra kell az időm elpazarolni. Nem egy novelláról van szó, hanem talán 5-6-ra is! Természetesen maradok a blogon, s folyamatosan posztolgatok ki friss dolgokat. Bármi amit kértek de egyenlőre rendeléssel kapcsolatba, -elkészült rendelések stb. - , nem teszek ki. De persze, HTML kódokat, régi munkákat amiket elvihettek, kritikákat, cikkeket, ajánlókat folyamatosan dobok fel nektek!

b.) Nagyon le vagyok maradva a blogjaim írásával ( ABDUCTION, TOD ). S nem szeretném az eddigi olvasóimat elveszteni késéseim miatt így hát ez a második ok is.

c) De, hogy tudjátok ezeket a rendeléseket még mindig szívesen elkészítem nektek!
    - Trailer
    - Könyvborító
    - Ajánló
    - Kritika
    - Kis képek

Még egyszer bocsánat azért, hogy a rendelők rendelése ennyit fog késni, de ezek között természetesen nem csak blogger ügyek vannak hanem személyesek is. Amint újból lesz időm, ami a nyári szünetben nagyon sok lesz elkészítem mindenkinek a rendelését. Addig kérlek légy türelmes, esetleg ha nem vagy az, akkor rendelj mástól is!

Köszönöm, hogy elolvastátok, és remélem nem fogtok megutálni! 

                                                                                                                            BarryC. Xx


2014. április 19., szombat

2014. 04.19. Filmajánló #5 - LOL
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Ajánló - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Hey-hoo!
A mai nappal behoznám lemaradásomat és kiraknám a mai nap sztár filmjét, a " LOL " ajánlását. Ez egy romantikus film, és érdemes legalább egyszer megnézni.

Véleményem:
Ez a film egy igazán romantikus film. Néhol vicces, jókat lehet nevetni és van ahol kicsit szomorkásabb szerintem Ha vágysz valami igazi nyugis, szerelmes filmre akkor ezt a legjobb
megnézni. Akár ünnepkor is! 

Rövidke tartalma:
A tizenhét éves Lolát (Miley Cyrus), az életrevaló kamaszlányt a környezetében mindenki csak Lolnak becézi. A szülei elváltak, ő pedig az anyjával, Anne-nel él. Lol sajátos módon alkalmazkodott a helyzethez, gyakran kijátssza a szüleit egymás ellen. A felnőttkor küszöbén járó lány most próbálgatja szárnyait a szerelem, a pia, a bulik és a drog világában. Miután Lol szakít a csalfa fiújával, Arthurral, nem sokkal később annak legjobb barátjával, Maëllel kezd járni. Egy nap Anne kezébe kerül a lánya naplója, és természetesen "véletlenül" beleolvas.

Kíváncsi vagy Lola (Lol) életére? Nézd meg online, vagy vedd meg DVD-n! LOL

2014. 04.19. #Elvihető fejlécek és alap
Írta: EDW - BarryC. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!

Hey-hoo!
Hoztam pár elvihető fejlécet és alapot amit még régebben készítettem! Ha tetszett, viszed kérlek pipálj, és linkeld a blogodat kommentbe ahol felhasználod!Xx A rendelések még mindig csúsznak, sajnos, valamiért nem akar összejönni ez a PS. De aki türelmes annak biztosítom, hogy meglesz a kérése! Xx

2014. 04.19. Filmajánló #4 - Kellékfeleség
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Ajánló - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Bonjour!
Újabb filmajánlóval érkeztem. Kicsit le vagyok maradva, mert gondolom már többen is megnéztétek előttem, hiszen régebbi film. Azonban aki még nem látta volna annak szól főképpen ez a bejegyzés. 
Vélemény:
Már a trailer is megfogott. Maga az, hogy Adam Sandler játszik benne fantasztikus, mert ő bármilyen filmben szerepel az csak jó lehet! Valljuk be kit ne érdekelne egy olyan vígjáték, amelyben ilyen jó szereplőket válogattak össze?! Maga a történet szerintem nem egy nagy durranás, mert lehet tudni, hogy mi fog történni, de a ,,most milyen hülyeséget fog csinálni" rész mindig feldobja. Én csak ajánlani tudom, mert bár egy szokásos szerelmi vígjáték, de úgy érzem bárkit fel tud vidítani. Mellékesen megjegyzem: a fiúk számára is ajánlott, mert két igen szép nő játszik benne főszerepet. Jó filmezést! 

 Tartalom: 
A nőcsábász Danny jegygyűrű viselésével védi magát a tartós kalandoktól. Ám Palmer esetében csődöt mond a taktika, ugyanis beleszeret álmai nőjébe. Danny jobb híján újabb hazugságra ragadtatja magát, megkéri a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, játssza el az elhidegült felesége szerepét. Miközben a 'házaspár' igyekszik kitartani a mese mellett, a hazugság újabb hazugságokat szül, Katherine gyerekei, sőt Danny unokatestvére is belekeveredik a színjátékba. A társaság végül közös családi utazáson találja magát, ahol már senki sem tudja, mi igaz, és mi nem. KELLÉKFELESÉG

2014. április 18., péntek

2014. 04.18. Színkódok #1
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Bonjour!
Mivel írtatok, hogy szükségetek lenne rá, úgy gondoltam hozok nektek összeillő színkódokat. Remélem tényleg hasznotokra válik.
(ezeket a színkódokat a html kódokban lehet főképpen felhasználni)
Ilyeneket többször is fogok hozni. Lehetőleg holnap is. (holnap várható: pink, sárga, barna)

Kék
 #034c70
 #5098bd
#b4d3e2Lila
 #520152
 #c967c9
 #e4b3e4
#f6e5f6Zöld
 #99cc99
 #4ca64c
 #007300
#004000


Fehér-szürke-fekete
 #000000
 #595959
 #cccccc
#ffffff