2014. február 26., szerda

2014. 02.26. Hogy mindenkinek könnyebb legyen
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
  A mai napon az utolsó bejegyzésemmel érkeztem, mely a rendelésekkel kapcsolatos. Nyitok egy új oldalt ahol fel lesznek írva ki mikor, milyet és mit rendelt.
Így nekem is könnyebb lesz és ti is láthatjátok, hogy minden egyes részletet amit írtatok megkaptam.
Ez főképp az miatt lesz megvalósítva, mert rengetegen vannak akik nem egy üzenetet küldenek és nehéz számon tartani.

Ezerszer ölel:
Naomi B.
2014. 02.26. Kritika #5 - Heaven In Your Eyes
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Ez az én véleményem, mindenki azt változtat a blogján amit szeretne!


Heaven In Your Eyes
Kinézet: Még az elején megkérdezném, hogy a fejléc eredetileg fekete-fehérnek indult? Mert ha igen akkor a megoldás az, hogy png formátumba töltsd fel! Ha segítség kell ezzel kapcsolatban küldj nekem e-mailt! Akkor össze fog illeni a háttérrel is és a blogon is nagyobb lesz az összhang. Áttérnék a betűtípusra, mert ahogy látom valami nincs rendben. Ajánlom, hogy állítsd át a modulok címét valami más betűtípusra, mert ez nehezen olvasható. A színét is állítsd valamennyivel erősebbre, mert így teljesen beleolvad a háttérbe, főleg az oldalaknál. (Az oldalakkal kapcsolatban pedig javasolnám, hogy tedd át őket a modulsávba, mert nem szép ha nem ér végig.) Ami még jó lenne, hogy szép és jó, hogy ott van a modulsávban egy angol idézet, de legalább a jelentését melléírhatnád. Mert ha ezzel jellemzed a történeted, ami magyar akkor az olvasó azonnal elkattint, mert sokan lusták megnyitni egy fordítót és beírni, vagy maguktól lefordítani. A modulsávban ezen kívül semmi hibát nem találok. Mindig is imádtam ezeket a szövegdobozokat, amelyek nálad vannak kirakva. Esetleg amit még ajánlani tudok, hogy a Chat-ből szedd ki a rózsaszínt és színezd át valami más színre. Nagyjából csak a modulok és oldalak címének megváltoztatása a fontos, s mellette pedig, hogy a fejlécet png formátumba töltsd fel, hogy ne színezze át a blogger ilyen barnásra. A bejegyzéseket pedig állítsd át sorkizártra! Mivel az elején nem írtam a fejlécről itt megteszem, mert úgy gondolom Dalma - a fejléc szerkesztője - remek munkát végzett egyedül a formátummal van baj. (25/20)

Történet: Bevallom az elején nem értettem, hogy most kinek a szemszögéből írod? Az első fejezetnél Niall kép volt, így gondoltam a ő szemszögéből fogsz írni, majd pedig áttértél a lány szemszögéből írni a történetet. Nehéz volt felfogni, hogy most ki is a főszereplő az adott fejezetben? Szerintem jelöld, hogy éppen ki az aki mindezt átéli. A részek hosszára áttérve.... az első rész igen kevés lett, azonban látom, hogy állandóan hosszabb részekre törekszel. Szeretem, hogy nem sieted el és mindent szépen leírsz. A helyesírásodban pedig nem találtam hibákat. Egyedül amire továbbra is törekedj, hogy a részek hossza ne legyen rövid és, hogy jelöld ki éli át a történeteket, ki szemszögéből írod. További sok sikert a blogoláshoz! (25/22)

50/42
Naomi B.
2014. 02.26. Icon Changer
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Bonjour sütik!
Most, hogy túl vagyok teljes mértékben miden részlet átalakításán eszembe ötlött, hogy a mobilomon az ikonokat milyen alkalmazással tudnám megoldani, hogy ne ilyen egyszerűek legyenek? 
Tudom mindenhol csak a Cocoppa jó, a Cocoppa remek szöveg olvasható. Ám én 100%-ban az Icon Changer-t tudom inkább ajánlani. 
Gyönyörű háttereket tudtok vele varázsolni a mobilotok képernyőjére. Itt egy kész példa, melyet egyszerűen le lehet tölteni és beállítani.
(nekem ez a mostani hátterem)

Ezen kívül sokan mondtátok még, hogy nektek nem működik a Cocoppa mert a mobilotok nem olyan. Nekem ugyan úgy megy rajta a Cocoppa, mint ez, de sokkal jobban tudom ezt ajánlani. Rengeteg ikon rengeteg kész terv van fent ami egy mozdulattal a tiétek lehet.
Az ikonokat bármilyen okostelefonra le lehet tölteni, csak az a baj vele, hogy nem minden mobilra lehet letölteni kész terveket. Azonban ez a google play és különböző letöltő programok miatt van.
Én csak ajánlani tudom, mert imádom ezt a háttért és ha megunnám egy mozdulattal tudnám leváltani és egy kész tervet berakni.


2014. február 25., kedd

2014. 02.25. Kritika #4 - Uncertain
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
 
Bonjour drágák! 
Igen, új kinézet, új bejegyzések! Ennek különböző okai vannak, még pedig a legfontosabb, hogy nem engedett a blogger amellett a kinézet mellett bejegyzést írni. Sajnos nem tudtam rájönni mit szúrtam el, esetleg milyen kód van bent rosszul. Így hát amellett döntöttem, hogy nem fogom századszorra is átnézni, csinálok újat! Szóval remélem tetszik nektek ez a kinézet is, mely jó ideig megmarad. Nekem személy szerint a blog favicon-a a kedvencem! (melyet remélhetőleg hamarosan ki is fog jelezni) Ideje volt már egy olyat találnom, amit nem gyakran látok viszont és nem kell minden egyes kinézet váltáskor megváltoztatni!

No, de újabb kritikával érkeztem! Sajnálom, hogy kések velük, de mostanában kevés szabadidőm van a tanulás mellett.

Ez az én véleményem, mindenki azt változtat a blogján amit szeretne!

Uncertain
Kinézet: Egy igen rejtélyes kinézettel nézek szemet már vagy negyed órája. Kémlelem és azon gondolkodok mit is írjak. Szerintem mindenkinek jobb, ha az elején kezdem. A fejléc számomra gyönyörű. Szép az összemosás és visszafogott, igényes munka. A tépés az alján teljes mértékben illik hozzá, s nem takar el semmi fontosat! Hatalmas gratuláció a szerkesztőjének. A háttér és sablon is illik egymáshoz és a fejléchez. Összhang van a színek között a blogodon.  Nem bírom megállni, hogy ne írjam le, mennyire imádom azt, hogy ha linkre vagy esetleg címre viszem az egeret megjelenik egy "kis" árnyék! Imádom! (Esetleg megkérhetlek rá, hogy küldd át nekem e-mailben a kódot?:$) A modulsávban minden megvan. Egyedül azt javasolnám, hogy a Louis képet tedd át fekete-fehérbe, mert egy fekete-fehér bloghoz, ha csak az a kép barnás az nem illik. Egyébként ha a blogger teszi ilyenné, akkor alakítsd át és png formátumba semmit sem színez át! A modulsávban minden megvan. Az oldalaknak azonban inkább egy lekerekített szélű menüt választanék. Nekem mindig is jobban tetszettek. Muszáj megemlítenem,hogy nagyra becsülöm, hogy végre egy blogon a menüben az unalmas Főoldalt átnevezted "Uncertain"-ra! Nem tudok semmibe sem hibát találni, annyit javaslok, hogy a a menü valamennyire lekerekítettebb kinézetű legyen. (pirospont amiért sorkizártak a bejegyzéseid)   (25/24)

Történet: Kezdjük ott, hogy ezt az idézetet még egyetlen egy blogon sem találtam meg, melyet a modulsávban találtam nálad. Szóval már remekül indítottál. Egy valamit hiányolok, még pedig azt, hogy, mint látogató, aki először jár az oldalon rámentem a Tartalomra és mit látok? Semmit. Sürgősen töltsd fel, hogy a látogatók mielőtt belekezdenének az olvasásba tudjanak kisebb dolgokat a történetről, hogy tudják ez nem olyan lesz, mint a többi. Megemlíteném, hogy a részek hossza szerintem pont megfelelő. Tudom, sokan mondják, hogy még ez rövid, de én úgy tartom, hogy sokkal rosszabb egy hosszú részt végigolvasni úgy, hogy sokkal később jön az új rész, mint ha kisebb részek lennének kevesebb kihagyásokkal. 
Muszáj megemlítenem... One Direction fanfiction. ohh.
Bár én úgy gondolom, a legjobban fejlődni még mindig ezekkel a blogokkal lehet! (meg persze a mesésebb, kitalált történetekkel) És ezen kívül az igényes fanfictionokat nem ítélem el. Ez pedig egy remek blog. Az írásod gyönyörű. Mindent szépen leírsz,elmesélsz és a szereplő gondolatait sem hanyagolod el. Nem sieted el, így egy fejezetben nem játszódik le egymás után akár 4 nap vagy esetleg egy hét. Megemlíteném emellett, hogy a trailer nagyon jó lett! Nincs elkapkodva és imádom az elején az ellentéteket. Nem tudok igazán mit írni! Sok sikert, érzem, hogy ez nem egy egyszerű fanfiction lesz. Remélem ez a bizalom nem fog elveszni a blogod iránt bennem. Újabb feliratkozóval gazdagodtál. (25/25)

50/49
Naomi B.

2014. február 16., vasárnap

2014. 02.16. Textúrák #1
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Bonjour!
Mivel már majdnem egy hónapja létezik az oldal és még azóta nem volt ilyen bejegyzés itt az ideje!
A mai napon textúrákkal állok elő számotokra, holnap pedig ha minden igaz, akkor zenelejátszókat tudok hozni, pár kedvenc zeném társaságában.

Azonban nem húzom az időt, nem rizsálok tovább... A textúrák:

Ide jön a tartalom.

2014. február 15., szombat

2014. 02.15. Titanic - 100-as zsepi
Írta: EWD- Naomi B. - Kategória: Lélekszilánk - Hozzászólás: Szólj hozzá!
 
Egyszerűen nem lehet megállni, hogy ne írjak ki valami csöpögős bejegyzést a Titanic-ról! Ma nézem meg ötödjére és imádom!
Kezdjük ott, hogy levenni nem tudom a szemem "Jack"-ről! Egyszerűen olyan helyes, hogy....wahh. Na jó ez elég konkrét volt. Bár valljuk be nem a legszebb ebben a filmben az a bizonyos Rose, bár, hogy véletlenül se jöjjenek olyan kommentek, hogy nem is az a neve... Lényeg az, hogy a mindig gyönyörű Kate Winslet nem a legszebb ebben a filmben. 
Baj van nincs itthon 100-as zsebkendő.
Valljuk be a film felétől kezdve válik az egész izgalommal telivé. A Titanic második fele annyi izgalmat halmoz fel bennünk, ami a végén igazán ki tud belőlünk robbanni, és ez is elősegíti sírórohamunk. 
Ahogy rápillantok a filmre, na jó csak rá pillantanék, ha nem lenne reklám, akkor már kiderül, hogy egy másodperc ki tudja belőlem hozni a "hú de izguloooook" érzetet. Pedig tudom az egészet végig. 
Hatalmas sírásra késztet a végén, mikor Jack meghal, olyan romantikus lenne, ha felbukkanna utána Rose mellett, de hát na. Miután halottan elsüllyed csak nem fog feléledni és ott teremni mellette. És ez nem egy Happy End végű nyálas románcfilm. De ez így tökéletes. Nagyon megható mikor a végén mutatják az öreg Rose-t - és igen most már tényleg Rose-t - és nálam főleg akkor robban a bomba. Összegezni nem fogom most a történetet, ha valaki kíváncsi a végére kattintson gyorsan az RTL klubra hátha elkapja a végét! Vagy ha sem nézzétek meg a mozicsillagon. 

Összegezve 100x meg tudnám nézni, kedvenc filmjeim közé tartozik és mindenkinek ajánlom, aki még esetleg nem látta volna. 
Tudom, elég rövid ajánló (?) lett, de nagyon figyelem a filmet és a hatása alatt vagyok.:o 
Jó éjt mindenkinek! Holnap jelentkezek!
xx Naomi B.
2014. 02.15. Mozgó szöveg HTML
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
  Újabb HTML kóddal érkeztem, mely nem saját! A LindaDesign-tól van, és ezer köszönet neki ezért a kódért!
A kód pedig nem más mint a mozgó szöveg! Példa:

Elternaleternalwonderland-design.blogspot.hu/WonderlandDesignNaomi B.
A kód:
<marquee behavior="alternate" direction="center" scrollamount="10" width="50%"><span style="font-family: Webdings;">Elternal</span></marquee><marquee direction="center" scrollamount="1" width="50%">eternalwonderland-design.blogspot.hu/</marquee>Wonderland<marquee direction="right" scrollamount="10" width="50%">Design</marquee><marquee behavior="alternate" direction="right" scrollamount="10" width="50%"><span style="font-family: Webdings;">Naomi B.</span></marquee>

2014. 02.15. Harc az eredetiségért
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Lélekszilánk - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Bonjour!
Újabb bejegyzéssel érkeztem, melynek egy igen fontos dolog lesz a címe itt a blogok világában. 
E bejegyzésem témája a - mint már hallhattátok, több oldalon láthattátok - Harc az eredetiségért
Én is megejtenék róla pár szót, de el ne felejtsétek átolvasni ezen a blogon, amely az egész ötletet, projectet elindította! 
*                               *                                         *                               *                                        *

A Harc az eredetiségért program lényege az elnyomóban lévő egyedi történetek védelmére szolgál. A rengeteg fanfiction, melyek bevallhatjuk manapság a legolvasottabb blogok, a mennyiségük miatt teljesen elnyomják az egyedi történetírókról  a figyelmet. 
Ilyenkor jön el az idő, hogy magunkba gondolunk, hogy mikor is olvastunk utoljára egy normális, egyedi és nem sablon sztorit. Itt is van kivétel, mint mindenhol, de ha tippelnem kéne az blogon szörfözők 90%-a igen régen talált ilyen történetet, a rengeteg fanfiction miatt. 
A fanfictionokra rátérve... a legtöbb fanfiction a kezdő bloggerek első munkái közé tartozik, hiszen mi más lehetne alkalmas arra, hogy fejlődjünk, ha nem egy fanfiction? Eme mondat a magyarázat a rengeteg kezdő fanfiction történetre. 
Hogy miért jó ha eredeti a blogod?
Nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal, hogy harcolni kell azért, hogy a sok semmire nem jó fanfiction helyett a színvonalas, egyedi történeteket jobb olvasni. Szárnyaljon a képzeleted, ne állj meg egy bandánál, színésznél! Bármi megtörténhet egy történetben! Lovagolhatsz bálnán, üvöltözhetsz szellemmel, növeszthetsz szárnyakat, ehetsz pattogatott kukoricát a kanapén, ami a saját kastélyodban van! Ne mondd, hogy egy zenekar/ énekes életét jobban szeretnéd leírni, mint a saját képzeleted papírra vetni. 
Hidd el mindenki melletted van, ne félj a saját egyedi történeted leírni. 
Csatlakozz te is a Harc Az Eredetiségért programhoz és tedd ki eme táblát blogodra! Ha további információt szeretnél itt megtalálod: A book & a mug of tea

Mától az én blogom modulsávjában is megtalálható eme tábla, mely azt szimbolizálja,  hogy légy eredeti, ne félj leírni saját fantáziád szüleményét. 
2014. 02.15. Kritika #3 - The Vamps
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
  Megújult a blog kinézete! Ennek alkalmából hoztam egy újabb kritikát. A mai napon még várhattok tőlem egy html kódot, melynek remélhetőleg sokan fogtok örülni.

Ez az én véleményem, mindenki azt változtat a blogján amit szeretne!


The Wamps
Kinézet: Bár lehet szemcsés a fejléc, eléggé unalmas, és egyszerű, de számomra gyönyörű! Szép az elmosás és a blog címét is tökéletesen lehet látni. A tépés illik a fejléchez, nem takar semmi fontosat. Imádom a kék és szürke összeállításokat, olyan megnyugtató hatású. A modulsávra áttérve a Cserék modul címe mellől elvenném a "♥"-t. Bevallom a modulsáv szép, minden meg van benne, de semmi érdekes. Egy kép idézettel vagy bármilyen ritkább modul. Az oldalak az egyetlen dolog, ami kiemelkedik a modulsávból. A fölötte levő szöveg is kicsit unalmas, bár szép és egyszerű, ha jobban megnézzük. Ha egészében nézzük a blogod, akkor szép és igényes, de a modulsávot dobd fel kicsit. (25/24)

Történet: Már rengeteg helyen láttam a blogod,de sose volt időm, erőm elolvasni, tehát itt volt az ideje! Kicsit eltévedtem a blogarchívumba a címek alapján. Nem értettem mik ezek: "Laurának" vagy "Annának".
Aztán én hülye újra elolvastam a "bemutatkozást" és megértettem. Mikor végre felfogtam újra belekeztem elolvasni őket. Végre nem egy sablon 1D! Huhh most föltámadtam. Nem találtam helyesírási hibákat, ami azonnal további olvasásra késztetett. Kicsit lehetne több leíró rész, és változatosság a bejegyzések között, de egyébként tetszik az ötlet! További sok sikert! (25/22)

50/46
Naomi B.

2014. február 6., csütörtök

2014. 02.06. Png fejléc
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Sziasztok! Újabb fejlécekkel érkeztem ezúttal pedig png formátumúakkal. Bevallom gyengém a png, de ezt is ki kell próbálni! Mindenesetre ezzekkel aránylag elégedett vagyok, hiszen mindent elkövettem, hogy sikerüljön összehozni!:) Ki kapott kedvet rendelni? naomi.bdesign@citromail.hu


2014. február 2., vasárnap

2014. 02.02. Gif fejléc - Alison's life
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
Újabb rendeléssel (teljes design) készültem el, ezúttal Anne számára!
Rendeljetek bátran! naomi.bdesign@citromail.hu2014. február 1., szombat

2014. 02.01. HTML csillogó szövegdoboz
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
  Bonjour!
Megérkeztem a "kicsit" csillogó, számomra elég érdekes szövegdobozzal! Remélem fel tudjátok használni, bár én nem tudnám, hogy hova is tegyem, mert ez egy eléggé letisztult blogra rakható csak be, hogy ne legyen nagyon zsúfolt az egész.


Kód:
<TABLE BORDER=0 WIDTH=300 HEIGHT=100 CELLSPACING=0 CELLPADDING=0 BACKGROUND="HTTP://I31.PHOTOBUCKET.COM/ALBUMS/C364/CARRIELYNNE1/1MYCUTESPACE/COMMENTBOXES/CBOX3.GIF"> <TR><TD HEIGHT=80></TD> </TR> <TR> <TD HEIGHT=50 VALIGN=BOTTOM> <CENTER> <FORM METHOD="POST" ACTION="INDEX.CFM?FUSEACTION=USER.CONFIRMCOMMENT"> <INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="FRIENDID" VALUE="IDNUMBER"><TEXTAREA NAME="F_COMMENTS" COLS="40" ROWS="6"></TEXTAREA> <BR> <INPUT TYPE="SUBMIT" VALUE="SEND"> <INPUT TYPE="RESET" VALUE="OPPS!"> </FORM></CENTER> <STYLE TYPE="TEXT/CSS"> TEXTAREA {BACKGROUND-COLOR:FFFFFF; BACKGROUND-IMAGE:URL(); BORDER-WIDTH:1PX; BORDER-STYLE:; BORDER-COLOR: 000000; COLOR: 000000; FONT-FAMILY:;} INPUT {BACKGROUND-COLOR: FFFFFF; BORDER-WIDTH:1PX; BORDER-STYLE:; BORDER-COLOR: 000000; COLOR: 000000; FONT-FAMILY:;} </STYLE></CENTER> </TD></TR> <TR> <TD HEIGHT=1></TD> </TR> </TABLE><BR> <A HREF="HTTP://WWW.MYCUTESPACE.COM" TARGET="_BLANK">THANKS MYCUTESPACE.COM!</A><BR>
2014. 02.01. HTML - Szövegdoboz #2
Írta: EWD - Naomi B. - Kategória: Segítség - Hozzászólás: Szólj hozzá!
  Újabb html kóddal érkeztem! Ezúttal sem saját - arra még jó ideig nem lesz példa - ezt is az interneten találtam.


Szöveg doboz


Ide írd a szöveget!
Ide írd a szöveget!
Ide írd a szöveget!


The End Vége

Az alakját bátran alakítsátok át és akármennyi  szöveg belefér, hiszen "enter" segítségével megnövelhetjük a hosszát!
Emellett mától a kódokat ebben a szövegdobozban fogom hozni,nem az előző vastag rózsaszín keretűben.
A mai napon szolgálok még egy eléggé érdekes szövegdobozzal! Mely inkább azoknak az oldalaknak ajánlott ahol eléggé mesés minden és lehetőleg nem olyan zsúfolt.


<div class="widget-content">
<div style="border-left: 2px #555 dashed; border-radius: 52px; border-right: 2px #555 dashed; padding: 17px; text-align: justify; width: 120px;">
<div style="text-align: center;">
Szöveg doboz<br />
<br />
<br />
Ide írd a szöveget!<br />
Ide írd a szöveget!<br />
Ide írd a szöveget!<br />
<br />
<br />
The End Vége</div>
</div>
</div>